2022 acısıyla tatlısıyla bitiyor . Biten senede keşke şu olmasaydı dediniz şeyler nelerdir ?
Çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin 🙏❤Babam keşke hasta olmasaydı 😔 buna da şükür hayatta tabi
Annem kanser olmasaydı keşke 😢2022 acısıyla tatlısıyla bitiyor . Biten senede keşke şu olmasaydı dediniz şeyler nelerdir ?
ALLAH şifa versin 🙏❤Annem
Annem kanser olmasaydı keşke 😢
Teşekkürler @Elmira 🙏🙏ALLAH şifa versin 🙏❤
❤❤Teşekkürler @Elmira 🙏🙏
Çok şükür rabbim ömür versinBabam keşke hasta olmasaydı 😔 buna da şükür hayatta tabi
Rabbim şifa versin iyi düşün iyi olsun kuzum moral önemli bol bol moral ver anneyeAnnem
Üstad 25 sene ödemişiz müsade yani bırak da olalımEYT çıkmasın benim günahım ne 19 senedir ödüyorum 😡 adam iki sene fazla Ödemiş diye cukkayı indirecek ben böyle işin 🤬🤬🤬
Kusura kalma adminim uyuz oldum fena şekilde ☹️☹️
Allah razı olsun 🙏🙏Rabbim şifa versin iyi düşün iyi olsun kuzum moral önemli bol bol moral ver anneye
Acil sifalarAnnem
Allah şifa versin. Benimde eşim göğüs kanseri tedavi sürecimiz bitti çok şükür tekrardan geçmiş olsun kimseye bu acıları yaşatmasınAnnem
Babam keşke hasta olmasaydı 😔 buna da şükür hayatta tabi
İkinizinde büyüklerine acil şifalar diliyorum , mevlam şifalarını versin 🙏🏻Annem
Amin inşallah🙏🙏İkinizinde büyüklerine acil şifalar diliyorum , mevlam şifalarını versin 🙏🏻
Acil şifalar diliyorum umarım tez zamanda sağlığına kavuşur🙏Babam keşke hasta olmasaydı 😔 buna da şükür hayatta tabi
Gül sen gül ,elbet bende gülerim ,bu memleketin kanunları çok elastiktir sende bilirsin , hopppp bi baktın bizede gün doğdu ,badem bıyıklı abiler bi giderse her an her şey olabilir , @Moria emekli olabilir mi 🤔Nazar etme ne olur çalış senin de olur 🤣🤣🤣
Allah razı olsun umarım 🙏🙏Annesizlik zor şifa bulur umarım. Zor bir süreç Allah sabır sıhhat versin.
Cancazım çok çok teşekkür ederim🙏🙏🙏Hayatımda değiştirmek istediğim çok şey var, aslında en temel anlamda hayatımı yeniden bir düzene koyup kendime daha çok yöneleceğim bir hayat istiyorum. Keşke buna daha önce karar verseydim.
Benim elimde olmayan için de canımın içi @Buse35KayLa ve sevgili @stareylul gibi sağlık konusunda sıkıntı yaşayan tüm dostlarımın keşkelerinin gerçekleri olmasını isterim 🙏
Çok geçmiş olsun sizin adınıza sevindim ama benim annem son evre ne yazık ki 🥺Allah şifa versin. Benimde eşim göğüs kanseri tedavi sürecimiz bitti çok şükür tekrardan geçmiş olsun kimseye bu acıları yaşatmasın