Onaylı Referans Yeşim

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
681
Yeşim'le yazıştım akşam saatlerinde geldi. 3 saat görüştüm. Öpüşme(dilli) sevişme performansı sesler vs. yine beklediğim gibi iyiydi. Her seansta benim özel isteğim olmasa da kendisi farklı kostümlerle karşıladı.. Molalarda tv karşısında sürekli elim vücudunda.. Dokunulmaktan hoşlandığını söyledikçe daha da gaza gelip mıncırdım.. Techno müzik eşliğinde içecek ikramında mutfak tezgahında saçlarını dağıtarak yaptığı dansa çıplak popoyla kucak dansı da ekledi mmmmmm :)) Belim ağrıyor demesine rağmen üçüncü seanstaki cowgirl performansı süperdi. Hem ters hem düzdeki manzaraya bayıldım.. Bir de uzun uzun git geller yapmaktan, boşalmak için çabalamaktan, yorulmaktan da ayrı zevk aldım. Keşke aynı performansı depo fullken de yakalayabilsem. Yani günü Yeşim'le kurtardım. Teşekkürler!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Sosyal Coin
20,368
Tanıtım Konusu Referansları
Arkadaş yönlendirmesiyle ne idüğü belirsiz bir kanalla yazıştık biliyorum garantisi yok fotoğrafları bile araştırmadım risk alıyorum gelmeyebilirler. Beklediğim gibi oldu ertesi gün randevulaştığımız otelde yazdığım mesajlara geri dönüş olmadı. Ben de b planını devreye soktum. Yeşim'le yazıştım akşam saatlerinde geldi. 3 saat görüştüm. Öpüşme(dilli) sevişme performansı sesler vs. yine beklediğim gibi iyiydi. Her seansta benim özel isteğim olmasa da kendisi farklı kostümlerle karşıladı.. Molalarda tv karşısında sürekli elim vücudunda.. Dokunulmaktan hoşlandığını söyledikçe daha da gaza gelip mıncırdım.. Techno müzik eşliğinde içecek ikramında mutfak tezgahında saçlarını dağıtarak yaptığı dansa çıplak popoyla kucak dansı da ekledi mmmmmm :)) Belim ağrıyor demesine rağmen üçüncü seanstaki cowgirl performansı süperdi. Hem ters hem düzdeki manzaraya bayıldım.. Bir de uzun uzun git geller yapmaktan, boşalmak için çabalamaktan, yorulmaktan da ayrı zevk aldım. Keşke aynı performansı depo fullken de yakalayabilsem. Yani günü Yeşim'le kurtardım. Teşekkürler!
Güzel yorumun için teşekkürler canım harikaydı😊💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: doublehotdogging ve Arass
Durum
Sosyal Coin
3,225
Paylaşım için teşekkürler, @Yeşim Sezen performansı ile merak uyandırıyor, o yüzden kendisi listemin en başında

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,736
Yeşim'le yazıştım akşam saatlerinde geldi. 3 saat görüştüm. Öpüşme(dilli) sevişme performansı sesler vs. yine beklediğim gibi iyiydi. Her seansta benim özel isteğim olmasa da kendisi farklı kostümlerle karşıladı.. Molalarda tv karşısında sürekli elim vücudunda.. Dokunulmaktan hoşlandığını söyledikçe daha da gaza gelip mıncırdım.. Techno müzik eşliğinde içecek ikramında mutfak tezgahında saçlarını dağıtarak yaptığı dansa çıplak popoyla kucak dansı da ekledi mmmmmm :)) Belim ağrıyor demesine rağmen üçüncü seanstaki cowgirl performansı süperdi. Hem ters hem düzdeki manzaraya bayıldım.. Bir de uzun uzun git geller yapmaktan, boşalmak için çabalamaktan, yorulmaktan da ayrı zevk aldım. Keşke aynı performansı depo fullken de yakalayabilsem. Yani günü Yeşim'le kurtardım. Teşekkürler!
Dolu dolu bir paylaşım , bu paylaşımlar @Yeşim Sezen e daha bir yaklaştırıyor 🔥🔥🔥

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye