Onaylı Referans Yeşim Sezen

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
681
Kendisiyle tavsiye ettiği konaklama yerinde üç saat kaldım. Saatlik olarak randevu seçeneği var. Öpüşmesi güzel dil dile degdirmece yaptık :) İnlemeleri epey yükseldi diğer odalara ses gitmiştir. :) Her istediğim pozisyona geldi. Durgun değil ateşli horny. Güler yüzlü. Hoşsohbet. Her seansta banyodan farklı kıyafetle çıktı. Oral yaparken vs. göz teması kuruyor. Pse deneyimi yaşatıyor denilebilir. Gfe de denilebilir neye göre kime göre? Dışarıdan odaya girdiğinde üzerinde short (minnacık) beyaz spor çoraplar, spor ayakkabılar vardı o şekilde de seksi bence. Kaliteli üç saat geçirdim. İmkanım olursa tekrar buluşmak isterim. Teşekkürler!

Durum
Sosyal Coin
7,398
Kendisiyle tavsiye ettiği konaklama yerinde üç saat kaldım. Saatlik olarak randevu seçeneği var. Öpüşmesi güzel dil dile degdirmece yaptık :) İnlemeleri epey yükseldi diğer odalara ses gitmiştir. :) Her istediğim pozisyona geldi. Durgun değil ateşli horny. Güler yüzlü. Hoşsohbet. Her seansta banyodan farklı kıyafetle çıktı. Oral yaparken vs. göz teması kuruyor. Ters cowgirlde de göz teması kurmaya çalıştığına şahit oldum. Pse deneyimi yaşatıyor denilebilir. Gfe de denilebilir neye göre kime göre? Dışarıdan odaya girdiğinde üzerinde short (minnacık) beyaz spor çoraplar, spor ayakkabılar vardı o şekilde de seksi bence. Kaliteli üç saat geçirdim. İmkanım olursa tekrar buluşmak isterim. Teşekkürler!
Güzel referans için çok teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Yeşim Sezen
Durum
Sosyal Coin
4,691
Kendisiyle tavsiye ettiği konaklama yerinde üç saat kaldım. Saatlik olarak randevu seçeneği var. Öpüşmesi güzel dil dile degdirmece yaptık :) İnlemeleri epey yükseldi diğer odalara ses gitmiştir. :) Her istediğim pozisyona geldi. Durgun değil ateşli horny. Güler yüzlü. Hoşsohbet. Her seansta banyodan farklı kıyafetle çıktı. Oral yaparken vs. göz teması kuruyor. Pse deneyimi yaşatıyor denilebilir. Gfe de denilebilir neye göre kime göre? Dışarıdan odaya girdiğinde üzerinde short (minnacık) beyaz spor çoraplar, spor ayakkabılar vardı o şekilde de seksi bence. Kaliteli üç saat geçirdim. İmkanım olursa tekrar buluşmak isterim. Teşekkürler!
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Yeşim Sezen
Durum
Sosyal Coin
20,368
Tanıtım Konusu Referansları
Canım muhteşem yorumun için teşekkür ederim çok zevkliydi benim için yine ateşli öpüyorum umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz kendine iyi bak😊💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: doublehotdogging
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye