Merhaba arkadaşlar, size geçtiğimiz gün Bahar'la olan görüşmemizden bahsetmek istiyorum. Kendisiyle çok zamansız olarak görüşmek istedim ve biraz aceleye denk gelerek beni kırmadan kabul etti. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum. Benim ilk referansım olması nedeniyle tekrar görüşmek istediğimi belirtmiştim. İşlerim nedeniyle çok zaman bulamadığım için görüşmemiz biraz zamansız olabiliyor ama her zaman yapıcı yaklaşımlarla görüşmemiz gerçekleştiği için çok mutluyum.
Kendisi zaten güzelliği ve ilgisiyle mutlu edebiliyor. Onun yanındayken o kadar rahat oluyorsunuz ve sohbetiyle kendine yakın hissettirdiği için hiç yabancılık çekmiyorsunuz. Malum olaya gelince ise sizin aklınızı başınızdan alabilecek bir kadın olması en büyük özelliği bence. Yaşattığı güzel dakikalar için çok teşekkür ediyorum ve kocaman öpüyorum 😘
Kendisi zaten güzelliği ve ilgisiyle mutlu edebiliyor. Onun yanındayken o kadar rahat oluyorsunuz ve sohbetiyle kendine yakın hissettirdiği için hiç yabancılık çekmiyorsunuz. Malum olaya gelince ise sizin aklınızı başınızdan alabilecek bir kadın olması en büyük özelliği bence. Yaşattığı güzel dakikalar için çok teşekkür ediyorum ve kocaman öpüyorum 😘