İstanbuldan dönüyorum…yarından itibaren msjlara dönüş yapıcam elimden geldiğince cok fazla yogun göremediğim bi cok msj var müsaitlik durumunuzu bilmediğimden dönüş yapamadıklarım olabilir tekrar yazarsanız sevinirim sevişmek üzere 👅
Hoş geldin güzel hatun 😍😍😍 yeni yılın kutlu olsun nice mutlu yıllara güzellik 💐💐💐💐İstanbuldan dönüyorum…yarından itibaren msjlara dönüş yapıcam elimden geldiğince cok fazla yogun göremediğim bi cok msj var müsaitlik durumunuzu bilmediğimden dönüş yapamadıklarım olabilir tekrar yazarsanız sevinirim sevişmek üzere 👅
Hosbuldum🥰 cok tesekkür ederim sizlerinde kutlu olsun🙏🏻🤗Hoş geldin güzel hatun 😍😍😍 yeni yılın kutlu olsun nice mutlu yıllara güzellik 💐💐💐💐
sağlıklı mutlu yılların olsunİstanbuldan dönüyorum…yarından itibaren msjlara dönüş yapıcam elimden geldiğince cok fazla yogun göremediğim bi cok msj var müsaitlik durumunuzu bilmediğimden dönüş yapamadıklarım olabilir tekrar yazarsanız sevinirim sevişmek üzere 👅
döüş nereye?İstanbuldan dönüyorum…yarından itibaren msjlara dönüş yapıcam elimden geldiğince cok fazla yogun göremediğim bi cok msj var müsaitlik durumunuzu bilmediğimden dönüş yapamadıklarım olabilir tekrar yazarsanız sevinirim sevişmek üzere 👅
Çok seksiİstanbuldan dönüyorum…yarından itibaren msjlara dönüş yapıcam elimden geldiğince cok fazla yogun göremediğim bi cok msj var müsaitlik durumunuzu bilmediğimden dönüş yapamadıklarım olabilir tekrar yazarsanız sevinirim sevişmek üzere 👅
Hoşgeldiniz 🤗İstanbuldan dönüyorum…yarından itibaren msjlara dönüş yapıcam elimden geldiğince cok fazla yogun göremediğim bi cok msj var müsaitlik durumunuzu bilmediğimden dönüş yapamadıklarım olabilir tekrar yazarsanız sevinirim sevişmek üzere 👅