🖤Yeni güne yeni umutlarla Türkiye 🖤

Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
🖤06.02.2023🖤
🖤🖤Ülkece yaşadığımız felaketten dolayı çok üzgünüm Allahhh herkesin yardımcısı olsun 🖤🖤
🙏Bu paylaşımı yaparken aslında yazmak istedim çok şey var... paylaşımı yapıcam ama bir yandan da çok üzülüyorum bunuda dile getirmek istiyorum ama malesef ki hayat devam ediyor bir şekilde bir yerden yeniden başlamak gerek belki bu paylaşım için tepkili olabilirsiniz onun için hepinizden çok ama çok özür diliyorum 🙏
🖤 Ülkeme geçmiş olsun 🖤

Ekli dosyalar

• Picsart_23-02-16_13-27-03-814.jpg
    Picsart_23-02-16_13-27-03-814.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 133
Durum
Sosyal Coin
24,648
🖤06.02.2023🖤
🖤🖤Ülkece yaşadığımız felaketten dolayı çok üzgünüm Allahhh herkesin yardımcısı olsun 🖤🖤
🙏Bu paylaşımı yaparken aslında yazmak istedim çok şey var... paylaşımı yapıcam ama bir yandan da çok üzülüyorum bunuda dile getirmek istiyorum ama malesef ki hayat devam ediyor bir şekilde bir yerden yeniden başlamak gerek belki bu paylaşım için tepkili olabilirsiniz onun için hepinizden çok ama çok özür diliyorum 🙏
🖤 Ülkeme geçmiş olsun 🖤
Hoşgeldin bebeğim. Seni bilen biliyor zaten kuşum. Acımız yüksek ama hayatımızıda idame ettirmek için çalışmamızda gerek. Öpüyorum seni kanatsız meleğim ❤️❤️🥰🥰🤗🤗

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
56,692
🖤06.02.2023🖤
🖤 Ülkeme geçmiş olsun 🖤
çok naif bir güzellik

Beğenenler:
  • Beğen

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
🖤06.02.2023🖤
🖤 Ülkeme geçmiş olsun 🖤
Sevgili Cansel Merhaba
Bu konudaki endişeni anlıyorum ama forum bu tür eylemlerin sürdüğü bir platform yani buraya gelen insanlar buranın amacını niyetini bilen insanlar ki çoğunluğu edep adap ve kültür kurallarını bilen insanlar.
Yaşanılan bu elim olay dan çok büyük trajediler yaşayan sevdiklerini kaybeden insanlar ve onların acılara hala çok taze. Bunu anlıyor ve acılarını içimde hissediyorum bende bu olayda yakınlarını kaybetmiş biri olarak ama hayatın gerçekleri de var maalesef, hayat devam ediyor.
Forumda ki tüm partnerler ve üyeler ilk günlerde konuya gerekli hassasiyet gösterdi zaten. Halen daha bu hassasiyeti şu anda senin yaptığın gibi gösterip duruma saygını dile getirerek hayatta kalanlar için hayatımıza devam etmemiz gerektiğinin özetidir bu. Malum elimizdeki avucumuzdaki her şeyi ekmeğimizin yarısını paylaştık çünkü bizim milletimiz böyledir. Her zaman söz konusu vatan millet ve beraberlikse bunu kusursuz yerine getirir fakat yaraların artık yetkili merciler tarafından sarılmaya, hayatın normale döndüğü (geçim sıkıntılarının ve para faktörünün hayatımıza dönmesi nedeni ile normale dönmek) bu günlerde geçim sıkıntıları ekonomik zorluklar baş gösterecektir ki dünya piyasalarını takip edenler önümüzdeki 2 çeyreğin çok sıkıntılı hele ki ülkemiz içinde çok ağır geçeceğinin farkında. O yüzden hassasiyetini anlıyor forumdaki üyelerinde bu konu hakkında hak vereceğini en azından bir yerden sonra normalleşmeye başlamamız gerektiğinin farkına varacaktır.
Demem o ki ben dahil bir çoğumuz yakınlarımızı kaybettik ama tatlıcıya gidip "millet acı içinde kıvranıyor siz nasıl tatlı üretiyorsunuz satıyorsunuz" demenin anormal olduğunun farkındayız. O yüzden saygı sevgi ve anlayış çerçevesinde acılarımızı anlayarak bu sürecimizi de gerekli dersleri alarak arkamızda yavaşça bırakmamız gerekiyor ama son ana kadar her birimizin elinden geleceğini yaptığına ve yapacağına da şüphem olmayacaktır.

Durum
Sosyal Coin
50,183
Cansel hanım kendisine zarar verilmediği sürece kimse kimseye karışamaz. Buradan size bir şey diyenler yarın öbür gün başka sebeplerden kendilerine karışılmasını hak ederler.
Hepimizin gerçekleri farklı. Bakmak istemeyen bakmasın 🖐
Çok teşekkür ederim 🙏 evet haklısınız hepimizin gerçekleri farklı ve bir zaman sonra çalışmamız da gekeriyor anlayışınız için teşekkür ederim 🙏🙏

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
50,183
Bu konu ile ilgili hafta başında @Deadpool adminim tarafından yeterince detaylı açıklama yapılmıştı. Forum içinde aksine davrananlar olursa, çekinmeden rapor edin, gereği moderatör arkadaşlar tarafından yapılır 🙋‍♂️
Evet biliyorum ama yinede burda belirtmek istedim elimizden geleni yaptığımıza ve yaptığıma inanıyorum yapmayada devam edicem 🙏🙏hayat devam ediyor 🥺🥺
🙏 Anlayışınız ve mesajınız için teşekkür ederim 🙏🙏

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
50,183
Hoşgeldin bebeğim. Seni bilen biliyor zaten kuşum. Acımız yüksek ama hayatımızıda idame ettirmek için çalışmamızda gerek. Öpüyorum seni kanatsız meleğim ❤️❤️🥰🥰🤗🤗
Hoşbuldum canım 🙏kesinlikle haklısın bir yerden başlamak gerekiyor umarım tekrar yaşamaz 🙏🙏
Bende seni öpüyorum canım

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Alex1010
Durum
Sosyal Coin
8,126
Hayatı uzunca bir cümle olarak düşünecek olursak bazen virgüller koyarak ilerlemek gerekir noktayı koymadan evvel.
Bizler de bu üzücü olaydan sonra virgül koymak zorunda kalabiliriz gayet doğal olarak..

Biraz daha yazmaya devam edersem galiba durduramayacağım kendimi :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈 ve Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Sevgili Cansel Merhaba
Bu konudaki endişeni anlıyorum ama forum bu tür eylemlerin sürdüğü bir platform yani buraya gelen insanlar buranın amacını niyetini bilen insanlar ki çoğunluğu edep adap ve kültür kurallarını bilen insanlar.
Yaşanılan bu elim olay dan çok büyük trajediler yaşayan sevdiklerini kaybeden insanlar ve onların acılara hala çok taze. Bunu anlıyor ve acılarını içimde hissediyorum bende bu olayda yakınlarını kaybetmiş biri olarak ama hayatın gerçekleri de var maalesef, hayat devam ediyor.
Forumda ki tüm partnerler ve üyeler ilk günlerde konuya gerekli hassasiyet gösterdi zaten. Halen daha bu hassasiyeti şu anda senin yaptığın gibi gösterip duruma saygını dile getirerek hayatta kalanlar için hayatımıza devam etmemiz gerektiğinin özetidir bu. Malum elimizdeki avucumuzdaki her şeyi ekmeğimizin yarısını paylaştık çünkü bizim milletimiz böyledir. Her zaman söz konusu vatan millet ve beraberlikse bunu kusursuz yerine getirir fakat yaraların artık yetkili merciler tarafından sarılmaya, hayatın normale döndüğü (geçim sıkıntılarının ve para faktörünün hayatımıza dönmesi nedeni ile normale dönmek) bu günlerde geçim sıkıntıları ekonomik zorluklar baş gösterecektir ki dünya piyasalarını takip edenler önümüzdeki 2 çeyreğin çok sıkıntılı hele ki ülkemiz içinde çok ağır geçeceğinin farkında. O yüzden hassasiyetini anlıyor forumdaki üyelerinde bu konu hakkında hak vereceğini en azından bir yerden sonra normalleşmeye başlamamız gerektiğinin farkına varacaktır.
Demem o ki ben dahil bir çoğumuz yakınlarımızı kaybettik ama tatlıcıya gidip "millet acı içinde kıvranıyor siz nasıl tatlı üretiyorsunuz satıyorsunuz" demenin anormal olduğunun farkındayız. O yüzden saygı sevgi ve anlayış çerçevesinde acılarımızı anlayarak bu sürecimizi de gerekli dersleri alarak arkamızda yavaşça bırakmamız gerekiyor ama son ana kadar her birimizin elinden geleceğini yaptığına ve yapacağına da şüphem olmayacaktır.
Merhaba adminim herzamanki gibi çok açıklayıcı ve çok doğru,güzel yazmışsın 🙏öncelikle başın sağolsun umarım tekrar bu acıyı yaşamayız herzaman sevdiklerimiz hep yanımızda olur 🙏😔🙏evet dediğin gibi hayatımıza kaldığımız yerden devam etmeliyiz edelim ki onlara destek olalım yanlarında olalım herkesin elinden geleni yaptığını ve yapacağını biliyorum bu yazıyı fazla uzatmak istemiyorum çünkü yazdıkça duygusallaşıyorum🥺🥺🥺 oyüzden Allah geride kalanlara sabır versin🙏🙏 iyi geceler diliyorum ve herzamanki gibi her koşulda yanımızda olduğun için teşekkür ediyorum 🙏🙏🙏

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
50,183
Hayatı uzunca bir cümle olarak düşünecek olursak bazen virgüller koyarak ilerlemek gerekir noktayı koymadan evvel.
Bizler de bu üzücü olaydan sonra virgül koymak zorunda kalabiliriz gayet doğal olarak..

Biraz daha yazmaya devam edersem galiba durduramayacağım kendimi :)
Keşke o virgülleri hiç koymasak değil mi o cümle bitmesin diye... ama maalesef hayat böyle bazen hayatta istemediğin şeyleri görmek zorunda kalıyorsun 🙏çok fazla birşey de yazmak istemiyorum artık herşey için çok geç sadece bütün gücümüzle onlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmak düşüyor 🙏🙏
☺️Bencede sen fazla yazma çok yazarsın ve bende ona senin kadar uzun cevap veremeyebilirim seni durdurmak zor olabilir☺️ yan yana gelince çok konuşuruz ☺️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Aviator
Durum
Sosyal Coin
8,710
🖤06.02.2023🖤
🖤 Ülkeme geçmiş olsun 🖤
Sevgili @Cansel Ulusoy duyarlılığın ve anlamlı sözlerin ile zaten yeterince konuya hakim ve de ilgili olduğun belli ..

Hayat devam eden bir döngü netice itibari ile , yaşamın ve düzenin devam etmesi için hayatımızı idame ettirmek için düzenimizi devam ettirmek zorundayız , sizde netice itibarı ile hizmet veren bir sektörün temsilcisi olarak gayet doğal hayatın akışı içinde gerekli olan şeyi yapıyorsunuz bunun için rahatsızlık duymanızı gerektirecek bir şey yok ..

Ayrıca ortam belli görmek , duymak , katılmak istemeyen insan (üye) için her şey kişinin kendi insiyatifinde , istesekte istemesekte hayat devam ediyor..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve canakturk
Durum
Sosyal Coin
42,982
🖤06.02.2023🖤
🖤 Ülkeme geçmiş olsun 🖤
Mikemmmelllllll

Beğenenler:
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
50,183
Sevgili @Cansel Ulusoy duyarlılığın ve anlamlı sözlerin ile zaten yeterince konuya hakim ve de ilgili olduğun belli ..

Hayat devam eden bir döngü netice itibari ile , yaşamın ve düzenin devam etmesi için hayatımızı idame ettirmek için düzenimizi devam ettirmek zorundayız , sizde netice itibarı ile hizmet veren bir sektörün temsilcisi olarak gayet doğal hayatın akışı içinde gerekli olan şeyi yapıyorsunuz bunun için rahatsızlık duymanızı gerektirecek bir şey yok ..

Ayrıca ortam belli görmek , duymak , katılmak istemeyen insan (üye) için her şey kişinin kendi insiyatifinde , istesekte istemesekte hayat devam ediyor..
Günaydın canım kesinlikle katılıyorum bu zor süreçte yanımızda olduğunuz için ve bu güzel mesajlarınıza destek olduğunuz için çok teşekkür ederim öpüyorum seni 💋💋💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
991
🖤06.02.2023🖤
🖤 Ülkeme geçmiş olsun 🖤
Hayat devam edıyor , ve bızler bir olup, maddi manevi güçlü olabilirsek sevdiklerimize dokunabiliriz. Hayat'ın gerçeklerini göz ardı edemeyiz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye