Sevgili Cansel Merhaba
Bu konudaki endişeni anlıyorum ama forum bu tür eylemlerin sürdüğü bir platform yani buraya gelen insanlar buranın amacını niyetini bilen insanlar ki çoğunluğu edep adap ve kültür kurallarını bilen insanlar.
Yaşanılan bu elim olay dan çok büyük trajediler yaşayan sevdiklerini kaybeden insanlar ve onların acılara hala çok taze. Bunu anlıyor ve acılarını içimde hissediyorum bende bu olayda yakınlarını kaybetmiş biri olarak ama hayatın gerçekleri de var maalesef, hayat devam ediyor.
Forumda ki tüm partnerler ve üyeler ilk günlerde konuya gerekli hassasiyet gösterdi zaten. Halen daha bu hassasiyeti şu anda senin yaptığın gibi gösterip duruma saygını dile getirerek hayatta kalanlar için hayatımıza devam etmemiz gerektiğinin özetidir bu. Malum elimizdeki avucumuzdaki her şeyi ekmeğimizin yarısını paylaştık çünkü bizim milletimiz böyledir. Her zaman söz konusu vatan millet ve beraberlikse bunu kusursuz yerine getirir fakat yaraların artık yetkili merciler tarafından sarılmaya, hayatın normale döndüğü (geçim sıkıntılarının ve para faktörünün hayatımıza dönmesi nedeni ile normale dönmek) bu günlerde geçim sıkıntıları ekonomik zorluklar baş gösterecektir ki dünya piyasalarını takip edenler önümüzdeki 2 çeyreğin çok sıkıntılı hele ki ülkemiz içinde çok ağır geçeceğinin farkında. O yüzden hassasiyetini anlıyor forumdaki üyelerinde bu konu hakkında hak vereceğini en azından bir yerden sonra normalleşmeye başlamamız gerektiğinin farkına varacaktır.
Demem o ki ben dahil bir çoğumuz yakınlarımızı kaybettik ama tatlıcıya gidip "millet acı içinde kıvranıyor siz nasıl tatlı üretiyorsunuz satıyorsunuz" demenin anormal olduğunun farkındayız. O yüzden saygı sevgi ve anlayış çerçevesinde acılarımızı anlayarak bu sürecimizi de gerekli dersleri alarak arkamızda yavaşça bırakmamız gerekiyor ama son ana kadar her birimizin elinden geleceğini yaptığına ve yapacağına da şüphem olmayacaktır.