Onaylı Referans Yazılandan daha fazlası

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,603
Herkese merhaba

Yoğunluktan dolayı bu harika görüşmeyi yazmakta geciktim ama tadı dün gibi hala damağımda😉Hayatımda tanıdığım en kibar insan olan Busa hanım sizi o kadar iyi ağırlıyorki evinizden daha rahat ediyorsunuz. Konukseverliği içeri geçtikten sonra daha da artıyor. Karşılıklı verilen hazlar girlfriend tecrübesinin hakkını veriyor. Evden ayrıldıktan sonra tekrar dönmek istiyor insan😄
Geçirdiğim güzel vakit için çok teşekkür ederim
Yakında tekrar görüşeceğiz😉

Durum
Sosyal Coin
24,648
Herkese merhaba

Yoğunluktan dolayı bu harika görüşmeyi yazmakta geciktim ama tadı dün gibi hala damağımda😉Hayatımda tanıdığım en kibar insan olan Busa hanım sizi o kadar iyi ağırlıyorki evinizden daha rahat ediyorsunuz. Konukseverliği içeri geçtikten sonra daha da artıyor. Karşılıklı verilen hazlar girlfriend tecrübesinin hakkını veriyor. Evden ayrıldıktan sonra tekrar dönmek istiyor insan😄
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
21,041
Tanıtım Konusu Referansları
Herkese merhaba

Aaaa ne demek misafir herzaman baştacı ben çok teşekkür ederim sizi tanıma fırsatı yarattığınız için en kısa zamanda tekrar görüşmek dileği ile 🥰🥰💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Gorki35 ve Deadpool
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye