Sizce yaz mevsiminin olmazsa olmaz meyvesi hangisidir?
Artık ikisini ayrı ayrı düşünemiyosun dimi üstadım🤣🤣Çilek tabi ki ama tek başına değil @EDA hanım ve krem şanti ile 🥰😘
Abi çok fenasın 😂
Artık ikisini ayrı ayrı düşünemiyosun dimi üstadım🤣🤣
GavunSizce yaz mevsiminin olmazsa olmaz meyvesi hangisidir?
Al sana erik ekledim 😁@Avtandil erik nie yok?? 🤔🤔😁
ama geç kaldın.. oy kullanmıştım zaten...Al sana erik ekledim 😁
Yediğim en lezzetli kavun manisa kırkağaç ve ne zaman yesem o tadı o lezzeti ararım.Bizim buranın meşhur kavunu var, ağustos ayında hasatı yaptıktan sonra fileye koyup yükseğe asıyorsun, 180 güne kadar dayanıyor bu haliyle. Bir özelliği de susuz yetişmesi. Cansuyudan sonra 2 hafta daha sulanıyor. Hasada kadar bir daha su istemiyor.
Çeşme kavunu hiç yemedim ama notlara aldım Çeşme ye gitmek artık hayal ya Yolundan geçerken ancakÇeşme kavunu yedikten sonra bir daha Kırkağaç kavununu hatırlamazsın iddia ediyorum. Yaz sonu Bu taraflara yolun düşerse denetirim. Sonra tekrar konuşuruz bu konuyu adminim 👍😁😊
@Avtandil 🥰Bebeğim üzüm hariç üzümü de seviyorum ama çok yiyince boğazımı yakıyor hepsi desek oluyor mu ben hepsini seviyorum istiyorum 🤭🤭🤣🤣hepside çok güzel bence 😎😎🥰🥰Sizce yaz mevsiminin olmazsa olmaz meyvesi hangisidir?
Ben çok severim çilek 🍓 hemde çikolatalı 🤭🤭🥰🥰
Fıstık seninle İzmir'de çileği dalında yiyelim 😜😜Ben çok severim çilek 🍓 hemde çikolatalı 🤭🤭🥰🥰
Gönülleri fetheden güzel kadın 🧿@Avtandil 🥰Bebeğim üzüm hariç üzümü de seviyorum ama çok yiyince boğazımı yakıyor hepsi desek oluyor mu ben hepsini seviyorum istiyorum 🤭🤭🤣🤣hepside çok güzel bence 😎😎🥰🥰