Onaylı Referans Yaz güzelim

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
5,914
Bu sene ve geçen sene yazları görüştüğüm güzellik biraz geç referans açıyorum kusura bakma.
Hikayemize gelecek olursak iletişim konusunda hızlı ve kibar konuşması ile anlık randevu isteklerimi kırmadı teşekkür ederim. Malum merdivenleri de bende çıkmış bulundum ama evinin konumu ulaşım sorunsuz. Malum konuya gelecek olursak eğer ilk kapıdan girdiğimdeki heyecanımı anlatamam gördüğüm en güzel fiziklerden ☺️ oturup sohbetimizden sonra kahve ikram etmek ismesi ve o yaparken önümüzdeki manzara hadi artık işe koyulma zamanı dedirtiyor. Kahvelerimizi içtikten sonra elimden tutup ışıklı odamızın yolunu tuttuk. Önemli anlar şimdilik aramızda kalsın ama nutkunuz kesinlikle tutuluyor.
Tekrardan teşekkürler güzellik izmirde iyiki seni tanımışım 😘😘❤️

Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Bu sene ve geçen sene yazları görüştüğüm güzellik biraz geç referans açıyorum kusura bakma.
Hikayemize gelecek olursak iletişim konusunda hızlı ve kibar konuşması ile anlık randevu isteklerimi kırmadı teşekkür ederim. Malum merdivenleri de bende çıkmış bulundum ama evinin konumu ulaşım sorunsuz. Malum konuya gelecek olursak eğer ilk kapıdan girdiğimdeki heyecanımı anlatamam gördüğüm en güzel fiziklerden ☺️ oturup sohbetimizden sonra kahve ikram etmek ismesi ve o yaparken önümüzdeki manzara hadi artık işe koyulma zamanı dedirtiyor. Kahvelerimizi içtikten sonra elimden tutup ışıklı odamızın yolunu tuttuk. Önemli anlar şimdilik aramızda kalsın ama nutkunuz kesinlikle tutuluyor.
Canım benim önemli değil 🙏🤗güzel düşüncelerin için ve harika yorumun için teşekkür ediyorum çok mutlu oldum gerçekten seviliyorsun 💋💋💋 yapcak birşey yok artık bu merdivenler sana biraz ceza olsun olur mu olumlu görüşmemi geç yazdığın için belki seni öyle affederim 🤣🤣🥰🥰🤪🤪❤️❤️❤️ canım benim herşey için çok teşekkür ediyorum kocaman öpüyorum seni 💋💋💋 umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz 🥰🥰🥰🥰 bende seni iyiki tanımışım 🌺🌺🌺🌺🌺🌺Yaz güzelin 💋💋💋💋

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Babeoftack
Durum
Sosyal Coin
42,982
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: Babeoftack ve Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Babeoftack

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Çok dedikodunu yaptık ama benden duyma 🤣🤣🤪🤪🙈🙈 @Alpi1907 hiç...duymasın sana söylediğimi 🤣🤣😎😎🤪🤪

🤭🤭😎😎😎 Yaşasın en sevdiğim 😎😎🥰🥰🤣🤣ozaman benden de günah gitti 🤭🤭🤣🤣🤣🥰😎😎😎🤭🤭
Reyhan @Alpi1907 müzevirdir 😁😁

Gidene bay bay gelen hoşgeldin 😁😁

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye