Yok denemek istemem hiç 🤣🤣🥰Yatak altı denedin mi ?
Yok daha önce denemedim denemek lazım 😁😁Aynı pozu amuda kalkarak da deneye bilirmisin 🥴 @Cansel Ulusoy
Ama çok güzel oluyor ☺️Yok denemek istemem hiç 🤣🤣🥰
Teşekkürler bebişkom 🥰🥰🥰Siyah külot efsane olmuş 😍😘
Yine mi demeeeem, hep olsun, her zaman olsun derim bebeğim 😘😎😉Yine mii demeyin vazgeçilmez benim için 🤭🤭🤣🤣
eğer İzmir'de olsaydım yatağın altını üstüne getirirdik tatlım )😎😉Yine mii demeyin vazgeçilmez benim için 🤭🤭🤣🤣
mükemmel bir cansel ulusoy güzelliği😎😉Yine mii demeyin vazgeçilmez benim için 🤭🤭🤣🤣
Ahhh kuzum in oradan 💋💣❤️😈😎😉Yine mii demeyin vazgeçilmez benim için 🤭🤭🤣🤣
Sahanemmm 🫶🏻😍🫶🏻😍😎😉Yine mii demeyin vazgeçilmez benim için 🤭🤭🤣🤣
Çok sexsisin kadın😂🤪😎😉Yine mii demeyin vazgeçilmez benim için 🤭🤭🤣🤣
Teşekkürler ederim adammm🥰🥰🤣🤣🤭🤭yerim senii🥰🥰💋💋Çok sexsisin kadın😂🤪
Hiç demedim de denemek istemem ben kıpır, kıpır olduğum için dar gelir başım çarpar oraya🤣🤣🤣😎😎😎🤪Ama çok güzel oluyor ☺️
Bence kesin demiştir 🤣🤣🤪🤪🥰Kuzum azametin yataktaki azameti silmiş süpürmüş ve eminim yatak ben kimin eline düştüm diye içten içe yanıyordur yakıcı güzelliğin karşısında. 💋💋💋🌹
Buna 3 öpücük bir çiçek diğerinde bir öpücük yetmez dedin.😜
Tamam anlaştık ozaman 🤣🤣🥰😎😎😎Yine mi demeeeem, hep olsun, her zaman olsun derim bebeğim 😘
Kıyamam sana, tamam vaz geçtimHiç demedim de denemek istemem ben kıpır, kıpır olduğum için dar gelir başım çarpar oraya🤣🤣🤣😎😎😎🤪
İnşallah bir gün altını üstüne getiririz🤣🤣🥰eğer İzmir'de olsaydım yatağın altını üstüne getirirdik tatlım )
🫠🫠🫠🫠Teşekkürler ederim adammm🥰🥰🤣🤣🤭🤭yerim senii🥰🥰💋💋
Canımsın teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋mükemmel bir cansel ulusoy güzelliği
Efendimmm 🤗🤗çok naziksiniz teşekkürler ❤️ @Arass ❤️❤️❤️💋💋@Cansel Ulusoy hanım auranız güzelliğiniz muhteşem
Çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗🤗Gayet hoş olmuşsunuz
Hahaa neden kiiii🤣🤣🥰😎🤪🤪Ahhh kuzum in oradan 💋💣❤️😈
Hem Şahanen hem şirinen 😎🥰🥰🥰Sahanemmm 🫶🏻😍🫶🏻😍
💋💋💋💋
Çok seksisin de ondan ❤️💣💋😀Hahaa neden kiiii🤣🤣🥰😎🤪🤪
Sirinemmmm💙💙💙Hem Şahanen hem şirinen 😎🥰🥰🥰
Teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋Çok seksisin de ondan ❤️💣💋😀
Dur bakim şirine emojidi var mı 😁😁😎🤣🥰🥰yazcam dur 🤣🤣🤭🤭Sirinemmmm💙💙💙