Yasaklı üye Tuğçeistt hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
7,828
Merhaba sevgili Forum üyeleri admin ve değerli yöneticiler
Kuşlu sitede Tuğçeistt diye bayan var sarı saçlı güzel bir bayan burda yasaklı üye olarak gözüküyor sebebi nedir öğrenibilirmiyim
O kadar etkilendim ki Kadıköy e ışınlanmak istedim bir an temkinli olmakta fayda var diyip size sormak istedim ?(dolandırıcı mi )

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
37,725
Merhaba sevgili Forum üyeleri admin ve değerli yöneticiler
Kuşlu sitede Tuğçeistt diye bayan var sarı saçlı güzel bir bayan burda yasaklı üye olarak gözüküyor sebebi nedir öğrenibilirmiyim
O kadar etkilendim ki Kadıköy e ışınlanmak istedim bir an temkinli olmakta fayda var diyip size sormak istedim ?(dolandırıcı mi )
"Hocam forumdan bu yüzden uzaklaştırıldı herhalde geçmiş olsun sana ama bende fiziğine etkisi altında kaldım baya vazgeçtim teşekkürler yazdığın için"

Şimdi bu mesaj 8 Ekim tarihinde sana ait. Yine ilgili şahıs için açılan bir konuya yazmışsın. Şimdi ya sen bu şahsın bir yan hesabısın ya da bizimle maytap geçiyorsun. Her iki halükarda da iyi bir dinlemeyi hakediyorsun. Döndüğünde de bu tip saçmalıklara devam edersen, üyeliğin iptal edilecek.
Aynı şekilde, böyle forumu araştırmadan sürekli ve inatla aynı konuyu tekrar açan üyeler de, herhangi bir şekilde uyarılmaksızın uzaklaştırma alacaklar. Üyelerimizin bilgisine ve dikkatine...

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye