🤔Yaş aldıkça farkettiginiz şeyler ? 🤔

• Konbuyu başlatan ARES
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Sosyal Coin
37,725
Hayatın kısa olduğu, sokakta görsen selam vermeyeceğin tiplerle dalaşıp kendini yıpratmanın hiçbir mantığı olmadığı, eline geçen en ufak güçte insanları ezmenin "bad carma" gereği malum tarafında patlayacağı, liste uzun ama başta da dediğim gibi haya çok kısa ciddiye almak için...

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Eczaneden ilaç alırken kendinize değil bir arkadaşınıza almaya başlıyorsunuz artık :)
Sayın @Deadpool fena yerden vurdunuz 😁

Xxx: ya bir ilaç varmış şey işte 🤔

Ecz: buyrun beyefendi ne ilacı 😁

Xxx: işte şu varya 🙈 (içeriği Sildenafil olan ilaçları gösterir, adını söylemez utanıyor erkem)

Ecz: evet hangisi 😁😁 ecz.da süzme, puştluk bedava inatla isim söyletecek 😆😆

Xxx: ya işte şundan, arkadaşıma lazım 🙈🙈

Ecz: işi uzatacak ya kaç mg.lık istersiniz 😁😁

Xxx: ya işte şu v ile başlayan 🤭🤭

Ecz: buyrun beyefendi der ve sorar poşet istermisiniz 😆😆😆

Xxx: yoo gerek yok ver ilaç hemen ceketin iç cebine atılacak 🤭🤭

Şimdi aklınıza gelecek bu Xxx kesin @Avtandil sensin diye tabi haklısınız düşüncenize saygım var bu diyalog ile lise tatillerin de eczanede çalıştığımda hep karşılaştım 😁😁

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
saçların beyazlamasını herkez fark ediyodur

1. sidik yarıştıracağına kendinle yarış ancak öyle ilerleme kaydedesin hayatta
2. kendine hak ettiğin değeri ver yoksa sana kimse değer vermez senin de kimseye bir faydan olmaz
3. yarın ölecekmiş gibi yaşamaya çalış çünkü hayat gerçekten çok kısa
4. çocuk sahibi olmak dünyanın en güzel şeyidir
5. vasattan kaçın, vasattan kaçınmazsan seni içine çeker ve sen de vasatlaşırsın
6. başına ne gelirse gelsin ayakta kalmak zorundasın kimse senin elinden tutmayacak
7. verdiğin kararı uygulamak karar almaktan çok daha zor

öğrendim de uyguluyor muyum aslında çok çaba saf ediyorum uygulamak için diyelim. ama karakter her zaman buna izin vermeyebiliyor ve zaman zaman kişisel zaaflarıma yenik düşebiliyorum. insan işte etten kemikten öğrenmek başka uygulamak başka :rolleyes:

Zamanın kıymetini bilememişim. Bundan sonrasının kıymetini bilmeye çabalıyorum

Bayer Tapatalk kullanarak gönderdi.

Hayatın kısa olduğu, sokakta görsen selam vermeyeceğin tiplerle dalaşıp kendini yıpratmanın hiçbir mantığı olmadığı, eline geçen en ufak güçte insanları ezmenin "bad carma" gereği malum tarafında patlayacağı, liste uzun ama başta da dediğim gibi haya çok kısa ciddiye almak için...

Hayatta aslinda pek cok seyin fazla bir anlami olmamasi

Aklımdan geçenlerin hepsi yazılmış 👏👏👏

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Sayın @Deadpool fena yerden vurdunuz 😁

Xxx: ya bir ilaç varmış şey işte 🤔

Ecz: buyrun beyefendi ne ilacı 😁

Xxx: işte şu varya 🙈 (içeriği Sildenafil olan ilaçları gösterir, adını söylemez utanıyor erkem)

Ecz: evet hangisi 😁😁 ecz.da süzme, puştluk bedava inatla isim söyletecek 😆😆

Xxx: ya işte şundan, arkadaşıma lazım 🙈🙈

Ecz: işi uzatacak ya kaç mg.lık istersiniz 😁😁

Xxx: ya işte şu v ile başlayan 🤭🤭

Ecz: buyrun beyefendi der ve sorar poşet istermisiniz 😆😆😆

Xxx: yoo gerek yok ver ilaç hemen ceketin iç cebine atılacak 🤭🤭

Şimdi aklınıza gelecek bu Xxx kesin @Avtandil sensin diye tabi haklısınız düşüncenize saygım var bu diyalog ile lise tatillerin de eczanede çalıştığımda hep karşılaştım 😁😁
İşin kötü tarafı kadın eczacılar da arttı erkek eczacı sırasında kuyruk oluşuyor bazen :D

Durum
Sosyal Coin
7,356
Yaşınız ilerledikçe fark ettiğiniz şeyler nelerdir ? Hadi sohbete
Üstadlar yazmış ama bende ekleme yapmak isterim hayatın anlamsızlığı gerçekten üst boyutta yaş ilerledikçe hayattan zevk almıyor insan amaç sadece çocuklar oluyor onlara güzel bir gelecek onun içinde çalış ha çalış ama şunu farkettim arkadaşlar sexte doyumsuzluk geliyor insana oysaki yolun yarısınıda geçtik hayırlısı bakalım ne olacak saygılar dostlar

Durum
Sosyal Coin
8,710
Wallaha yaş aldıkça hayatın anlamsız , üstüne fazla değmez insanoğlunun her şeyi bildiğim dediği gün hiç bi şeyi bilmediği gün olduğu gerçeğini öğrendim , ayrıca hayat çok kısa ve acımasız bir şeylere sahip olmak için çabaladıkça zamanın akıp sizden çok şey götürdüğünün farkına vardım nisan başı gibi tam bir 46’lık olacağım için 🤣 her gün ölecekmiş gibi imkan ve şartlar el verdiğince sevdiğim insanları yanımda tutup , hoşlandığım ve sevdiğim şeyleri yapmayı kendime adet edindim , benim için gereksiz ve de boş olan insanları hayatımdan çıkarıp yoluma devam ediyorum , her şeyi akışına bırakıp anı yaşamayı düstur edindim , tabiiki plan , program gibi ezelden gelen bir huyum var ona da yapacak bi şey yok 🤷🏻‍♂️ hayatımda sözün büyük önemi var bence insanları tanımak için benim için büyük faktör , onuda esnettim gibi çok bana zarar vermedikçe …

Dümdüz, kaygısız , hiç bir şey olmanın verdiği müthiş hazla hayatıma devam edip , otobüsbileti.com tarzımla ve de kendi kendime aldığım sahte ve geçici mutluluklar ile idare ediyorum 🙋🏻‍♂️

Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
25,714
Üstadlar yazmış ama bende ekleme yapmak isterim hayatın anlamsızlığı gerçekten üst boyutta yaş ilerledikçe hayattan zevk almıyor insan amaç sadece çocuklar oluyor onlara güzel bir gelecek onun içinde çalış ha çalış ama şunu farkettim arkadaşlar sexte doyumsuzluk geliyor insana oysaki yolun yarısınıda geçtik hayırlısı bakalım ne olacak saygılar dostlar
👍Kesinlile doğru

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,375
fiziki olarak saç döküldü beyazlar çoğaldı, eşerken ufaklığı göremez oldum göbek kapatıyor baya :ROFLMAO:

manevi olarak bir çok şey için boşa yırtınmışım diyorum kendi kendime.
gerek yokmuş gereksiz olan herşeyi herkesi arkada bıraktım.
eskisi kadar takıntılı değilim eskisi kadar suskun, hırçın ,dünyaya kindar değilim.
kavga dövüşe bodozlama dalma işini 35i geçince bırakmıştım manasız geliyor artık,
ara sıra kaşıntım tutuyor ama kelli göbekli yaşlı atarlı dayı buna uymayın diyorlar galiba pek sıvaşan çıkmıyor.
gayet minimal relax takılıyorum 🤣

insanda ölüm yaklaştıkça kabullenme başlıyor galiba. diroyumki şurda 65i görsem 15 yılım var lan.
15 yılım kaldığını 35 40 arası anlasaydım baya ölüm korkusu olurdu 43leri geçince ölümde manasızlaşıyor kabullenme başlıyor
en azından bende öyle oldu. buhranlarda son buluyor.
diyorum kendi kendime 49 senede bir halt edemedin bu saatten sonra neyi değiştireceksin ? kim için ne için ?
belki dünyanın veya insanların senin şekillendirmene ihtiyacı yoktur mk nerden bu sonuca vardın diyorum.
belki böyle yaşamak istiyorlar sanane diyorum. herkes layığını yaşar emmolu.
Abuzer Kadayıfın dediği gibi boş ver abi dalgana bak.

Durum
Sosyal Coin
25,714
fiziki olarak saç döküldü beyazlar çoğaldı, eşerken ufaklığı göremez oldum göbek kapatıyor baya :ROFLMAO:

manevi olarak bir çok şey için boşa yırtınmışım diyorum kendi kendime.
gerek yokmuş gereksiz olan herşeyi herkesi arkada bıraktım.
eskisi kadar takıntılı değilim eskisi kadar suskun, hırçın ,dünyaya kindar değilim.
kavga dövüşe bodozlama dalma işini 35i geçince bırakmıştım manasız geliyor artık,
ara sıra kaşıntım tutuyor ama kelli göbekli yaşlı atarlı dayı buna uymayın diyorlar galiba pek sıvaşan çıkmıyor.
gayet minimal relax takılıyorum 🤣

insanda ölüm yaklaştıkça kabullenme başlıyor galiba. diroyumki şurda 65i görsem 15 yılım var lan.
15 yılım kaldığını 35 40 arası anlasaydım baya ölüm korkusu olurdu 43leri geçince ölümde manasızlaşıyor kabullenme başlıyor
en azından bende öyle oldu. buhranlarda son buluyor.
diyorum kendi kendime 49 senede bir halt edemedin bu saatten sonra neyi değiştireceksin ? kim için ne için ?
belki dünyanın veya insanların senin şekillendirmene ihtiyacı yoktur mk nerden bu sonuca vardın diyorum.
belki böyle yaşamak istiyorlar sanane diyorum. herkes layığını yaşar emmolu.
Abuzer Kadayıfın dediği gibi boş ver abi dalgana bak.
Çok güzel anlatmışsın hocam

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil ve Fingolfin
Durum
Sosyal Coin
1,502
Ben de bu daglarin nesine geldim
Melesir kuzular sesine geldim
Geldim emmoglu

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Fingolfin
Durum
Sosyal Coin
762
Geriye doğru baktığimda ,kendim için ne yapmışım hiç bir halt .

Ne kadar boş şeylere kafayı takıp onlar ile yatıp onlar ile kalktığımı..

Bir türlü tecrübelerden( yediğimiz) ders çıkartmadığımı...

İnsanlara güvenmekteen vazgeçmediğimi

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ted_Foxy, Moria 🦈 ve candan
Durum
Sosyal Coin
9,689
Çoğu yazılmış ama hayat 40 tan sonra başlıyor.
Saç beyazlamış dökülmüş (kellik ) hat safada ayni ben kendimden buyuklerde sac gorunce imreniyorum (nazar etme ne olur iste senin de olur ) modu saglicakla kaalin iyi tatiller

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil, ARES ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
7,965
  1. Dünyayı kurtarmak için bana ihtiyaç yokmuş,
  2. Çok basit her zaman en iyi yolmuş,
  3. Bana hayır dendiğinde kabul etmeyi ve hayır dediğim hiç bir şeyi yapmamayı,
  4. Kavga etmemeyi, önce dinlemeyi
  5. Hata yapmaktan korkmayı
  6. Güvenilir olmak için önce güvenmek gerektiğini,
  7. Affetmenin en büyük özgürlük olduğunu
  8. Herkesin sandığının kendine olduğunu, anlattıklarımdan sorumlu ama karşıdakinin ne anladığının çok olmadığını
  9. Sözünü tutup, kurallara uyarsan, hep haklı olabileceğini ve haklıyken kimseden korkmana gerek olmadığını
  10. Sahip olmayı istediğim şeylerin hepsine sahip olamadım ama olmak istediğim gibi bir adam olabilidim. Kaybettiklerim, sahip olduklarım, kızdıklarım, üzdüklerim, istemeden de olsa kırdıklarım, beni üzenler, küstüklerim, yaşadığım her şey ve herkes.... Hepsi benim... İyi ki varlqr ve oldular....

Durum
Sosyal Coin
7,457
Sevgili Can Yücel'i de anarak cevap vereyim.. Maalesef onun vefat günü benim doğum günümdür. Bunu kendime uyarlayarak çok uzun ve güzel bir yazı yazmıştım zamanında.

DAVET ŞİİRİ
şunları bir araya toplayayım.
Bir güzel muhabbet edelim” diye düşündüm.

Mutfak işinden de anlarım.
Donattım sofrayı.
Bayağı uğraştım.
Hepsinin, ayrı ayrı ne
yemekten, ne içmekten
hoşlandığını iyi bilirim.
Bayağı da para gitti.

Birinin yediğini öbürü yemez.
Ötekinin içtiğini beriki içmez.
Dört kişilik sofra kurdum.

Mumları da yaktım.
Bak hepsi, Erick Satie severdi.
Hatırladım.
Müziği de ayarladım.

Geldiler.

20 yaşında ben,
35 yaşımda ben,
40 yaşımda ben ve
bugünkü ben dördümüz.

Birden yirmi yaşımı, otuz beş yaşımın karşısına oturttum.
Kırk yaşımın karşısına da, ben geçtim.
Yirmi yaşım, otuz beş yaşımı tutucu buldu.
Kırk yaşım ikisinin de salak olduğunu söyledi.

Yatıştırayım dedim.
“Sen karışma moruk” dediler. Büyük hır çıktı.
Komşular alttan üstten duvarlara vurdular.
Yirmi yaşım kırk yaşıma bardak attı.

Evin de içine ettiler.

Bende kabahat.
Ne çağırıyorsun tanımadığın adamları evine …

Durum
Sosyal Coin
25,714
Sevgili Can Yücel'i de anarak cevap vereyim.. Maalesef onun vefat günü benim doğum günümdür. Bunu kendime uyarlayarak çok uzun ve güzel bir yazı yazmıştım zamanında.

DAVET ŞİİRİ
şunları bir araya toplayayım.
Bir güzel muhabbet edelim” diye düşündüm.

Mutfak işinden de anlarım.
Donattım sofrayı.
Bayağı uğraştım.
Hepsinin, ayrı ayrı ne
yemekten, ne içmekten
hoşlandığını iyi bilirim.
Bayağı da para gitti.

Birinin yediğini öbürü yemez.
Ötekinin içtiğini beriki içmez.
Dört kişilik sofra kurdum.

Mumları da yaktım.
Bak hepsi, Erick Satie severdi.
Hatırladım.
Müziği de ayarladım.

Geldiler.

20 yaşında ben,
35 yaşımda ben,
40 yaşımda ben ve
bugünkü ben dördümüz.

Birden yirmi yaşımı, otuz beş yaşımın karşısına oturttum.
Kırk yaşımın karşısına da, ben geçtim.
Yirmi yaşım, otuz beş yaşımı tutucu buldu.
Kırk yaşım ikisinin de salak olduğunu söyledi.

Yatıştırayım dedim.
“Sen karışma moruk” dediler. Büyük hır çıktı.
Komşular alttan üstten duvarlara vurdular.
Yirmi yaşım kırk yaşıma bardak attı.

Evin de içine ettiler.

Bende kabahat.
Ne çağırıyorsun tanımadığın adamları evine …
👍

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Nachalnik
Durum
Sosyal Coin
984
38 yaşında fark ettim sevdiğim kadını ne kadar çok kırmış, ve üzmüşüm ve arkadaşlarımı da.

Kimse demedi yalnız kalacaksın diye :(

Zaman bekleyenler için çok yavaştır, korkanlar için çok hızlı, yas tutanlar için çok uzun, neşelenenler için çok kısa; ancak sevenler için sonsuzluktur.

Forumuda hüzün köşeme çevirdim ama kusura bakmayın.

Sevdiğiniz insanları üzmeyin, kırmayın, incitmeyin.

- Başka ne yapalım.
- Sevişin olum, onunda ben yazmayayım :)

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
19,000
Hayatı daha rahat yaşamaya başladım. Zamanın akıp geçmesinden korkmamayı öğrendim. Kısacası herşey olacağına varırda demiyorum, çokta kasmıyorum. Dünyada huzurumdan başkada tat aramaz oldum. Kadınlara ilgimde huzurumu bozmayacak kadar tabikide😅

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: canakturk
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye