Ben bırakmak isterdim de çok uzak ya😂😎🤪🥰Okulun en çalışkan kızı benim olmam gerek yada yaramaz...😎🥰🤣
Hazırlan yarın kapıdan alıp okula bırakıyorum ama okulun en yaramaz kızına eve gelince ceza kesecem yetağa geç geliyorum😋😜😅 o popiş kızaracak 🔥🔥😎🤪🥰Okulun en çalışkan kızı benim olmam gerek yada yaramaz...😎🥰🤣
Derse biraz geç kalabiliriz ama😎🤪🥰Okulun en çalışkan kızı benim olmam gerek yada yaramaz...😎🥰🤣
kucaklayarak götürürüm hemde😎🤪🥰Okulun en çalışkan kızı benim olmam gerek yada yaramaz...😎🥰🤣
Sen İzmir'e gelince bırakırsın şansına küs 🤣🤣🤣Ben bırakmak isterdim de çok uzak ya😂
Okuldan kaçırmak yaramazlık yapmak isterim 💣❤️😈🔥😎🤪🥰Okulun en çalışkan kızı benim olmam gerek yada yaramaz...😎🥰🤣
😂😂Heee ozaman olurSen İzmir'e gelince bırakırsın şansına küs 🤣🤣🤣
🔥🔥🔥 Açık söyleyim okula bırakacağıma söz veremem😎🤪🥰Okulun en çalışkan kızı benim olmam gerek yada yaramaz...😎🥰🤣
Olur borakırım dersi benim evde işleriz uygulamalı ,🙈🙈🙈🤪🤪😎🤪🥰Okulun en çalışkan kızı benim olmam gerek yada yaramaz...😎🥰🤣
Bir fantaziler,😇 bir yaramazlıklar😇 , bir sevimlilikler 😇. Okul uzaksa yol tehlikeli olabilir 😍bir de okul kapısında ayrılık olmasaydı😎🤪🥰Okulun en çalışkan kızı benim olmam gerek yada yaramaz...😎🥰🤣
Bencede hep senin yüzünden 🤣🤣🤪🤪Derse biraz geç kalabiliriz ama
Olur bende hiç yorulmam ozaman 🤣🤣🥰🥰kucaklayarak götürürüm hemde
Yok İzmirde hava sıcak 🤪🤪🤣🥰🥰Hava soğuk üşürsün sonra
Daha önce hiç okuldan kaçmadım 🤣🤣🥰🥰olabilir benceOkuldan kaçırmak yaramazlık yapmak isterim 💣❤️😈🔥
Tamam anlaştık balım 🥰🥰🥰😂😂Heee ozaman olur
Ama sonra sınıfta kalırım devamsızlığım çok benim 🤪🤪🤣🥰😎😎🔥🔥🔥 Açık söyleyim okula bırakacağıma söz veremem
Bebeğim ben yaramaz kız olmayım yaaa okuldan atarlar beni 🤣🤣🤪🥰🥰🥰Az kaldı beraber yaramazlık yaparız
Aaaaa hiç şaşırmadım benimde en sevdigim dersler 🤣🤣🥰🥰😎😎Ben bırakırım, en sevdiğim dersler, beden eğitimi ve fizik 🙃
Neden olmasın 🥰🥰 yaramazlık denince ben çok iyi yaparım 🤣🤣😎🤪🤪🥰🥰Birlikte yaramazlık yapalım mı birsey deneyecegim 🔥
Bana herkesten 🍬🍬🍫🍫 alma dediler 🤣🤣🤪🤪ama seninle gelebilirim gezmeye 🍬ile 🍫mı alırım ona göre kandıramazsın benii🥰🥰🤪🤪😎😎Gel kuzum sana 🍬🍬🍫🍫vereyim, sen yarın okula gitme arabayla gezelim 🤪❤️🔥💋
Ders çalışmak için arkadaşlarımın evine gitmiyorum 🤪🤪😎🤣🤣🤣🥰Olur borakırım dersi benim evde işleriz uygulamalı ,🙈🙈🙈🤪🤪
Hiç bitmeyen yaramazlıklar neler,neler 😎🤣🤣🤭🤭 evet bizim okul yolu çok tehlikeli 🤪🤪🤣🤣 malesefki ayrılıklar hayatımızın içinde herzaman var 😔😔🥰🥰🙏🙏🙏Bir fantaziler,😇 bir yaramazlıklar😇 , bir sevimlilikler 😇. Okul uzaksa yol tehlikeli olabilir 😍bir de okul kapısında ayrılık olmasaydı
Herşeyin ilki benle olur o halde ❤️😈🫦Daha önce hiç okuldan kaçmadım 🤣🤣🥰🥰olabilir bence
Mervelere gidiyorum diyip gellll 🤪🤪🤪🤪🤣😂😂😂🙈🙈😜😜😜😜Ders çalışmak için arkadaşlarımın evine gitmiyorum 🤪🤪😎🤣🤣🤣🥰
Hahaaa teşekkür ederim 🤗 sana söz verdim uslu kız olucam diye artık çorabımı hiç çıkartmıyorum sonra sen kızarsın kokuommm🤣🤣🤪😎😎🥰🥰Fotoğrafına bayıldım artık söz dinliyor çorabını giyiyorsun 😁😁
Hmmm farklı dersss bak şimdi merak ettim 🤣🤣🤪😎Okula bırakmak ve okul sonrası farklı dersler üzerinde yoğunlaşmak isterim🤩🥰😍
Bakalım denemek lazım 😁😁🥰Herşeyin ilki benle olur o halde ❤️😈🫦
Benim Merve diye bir arkadaşım hiç olmadı 🤣🤣dur kendime bir Merve arkadaş bulayım sonra Mervelerdeyim derimmm🥰🥰🤣🤣😎🤪🤪🤗Mervelere gidiyorum diyip gellll 🤪🤪🤪🤪🤣😂😂😂🙈🙈😜😜😜😜
Ben gizli yerlerden kokuommm amaaa 🤣🤣🥰😎🤪🤪Seni alırım söz ama okula götürmeye söz veremem😜 ama çok gizlı bi yer biliyorum 😈😜😋🤤
Öğretmene söyleyecem seni, tek ayak üstünde durma cezası versin ya da popişe bir şaplak🤣Bencede hep senin yüzünden 🤣🤣🤪🤪
Kork benden 😁😁Hahaaa teşekkür ederim 🤗 sana söz verdim uslu kız olucam diye artık çorabımı hiç çıkartmıyorum sonra sen kızarsın kokuommm🤣🤣🤪😎😎🥰🥰
Boş ver atsınlar, bizde teleferikle dağa kacarizBebeğim ben yaramaz kız olmayım yaaa okuldan atarlar beni 🤣🤣🤪🥰🥰🥰
Çok güzel tek ayak üzerinde duruyorum beni korkutamazsın🤣🤣🤪🤪🥰🥰😉😉Öğretmene söyleyecem seni, tek ayak üstünde durma cezası versin ya da popişe bir şaplak🤣
Yarın değil tüm okul sezonun da okula bırakıp alabilirim 😅 Bu arada aramız da kalsın, Sen hem çalışkan olup hem de en yaramaz da olabilirsin. İkisi birden sana çok yakışır 🎈😎🤪🥰Okulun en çalışkan kızı benim olmam gerek yada yaramaz...😎🥰🤣
Olur 😜😜😜🤣🤣😜🤣🤣😃😃Benim Merve diye bir arkadaşım hiç olmadı 🤣🤣dur kendime bir Merve arkadaş bulayım sonra Mervelerdeyim derimmm🥰🥰🤣🤣😎🤪🤪🤗
bak bunu hiç hesaba katmamıştım, gelip yerinde görmek lazımÇok güzel tek ayak üzerinde duruyorum beni korkutamazsın🤣🤣🤪🤪🥰🥰😉😉
Çikolatalı lolipop buldum senin için 😅Bana herkesten 🍬🍬🍫🍫 alma dediler 🤣🤣🤪🤪ama seninle gelebilirim gezmeye 🍬ile 🍫mı alırım ona göre kandıramazsın benii🥰🥰🤪🤪😎😎
Teşekkürler canım benim ❤️❤️❤️muhteşem seksisin
Ben çalışkan öğrenciyim hiç kopya çekmedim 🤣🤣🤣🤗🤗🥰🥰en arka sıraya oturalım ben sana kopya veririm : ) )
Çok kokuommm 🙈🙈🙈😎😎🤣🤗🥰🥰Kork benden 😁😁
🤣🤣Dağda bir yemek yer geri geliriz olur 🤣🤣🤣Boş ver atsınlar, bizde teleferikle dağa kacariz
Korkunun ecele faydası yok Reyhan 😁Çok kokuommm 🙈🙈🙈😎😎🤣🤗🥰🥰
Sanırım haklısın 🤣🤣Korkunun ecele faydası yok Reyhan 😁
Yarın bizde ders çalışsak...😎🤪🥰Okulun en çalışkan kızı benim olmam gerek yada yaramaz...😎🥰🤣
İnşallah ders çalışmak için geç kalmazsınız ben biraz sert öğretmenim ona göre ceza veririm 🤣🤣🥰🥰🤭🤭🤪🤪olabilir çalışabiliriz😁😁Yarın bizde ders çalışsak...