Biraz once gorustum cok kotu bir deneyim oldu gorusmeyi yarida kesmek zorunda kaldim tavsiye etmem
Biraz once gorustum cok kotu bir deneyim oldu gorusmeyi yarida kesmek zorunda kaldim tavsiye etmem
Hayrolsun insallahBiraz once gorustum cok kotu bir deneyim oldu gorusmeyi yarida kesmek zorunda kaldim tavsiye etmem
Neden yarıda kesmek zorunda kaldın? Neden tavsiye etmiyorsun? Bunları belirt ki @Alya Demirel açıklama yapsın.Biraz once gorustum cok kotu bir deneyim oldu gorusmeyi yarida kesmek zorunda kaldim tavsiye etmem
Forum sizden daha detayli açıklama bekliyor. Belki doğru belki yalan nasıl anlayacağız. Detaylı bir açıklama yapın lütfen başınızda neler geçti.Biraz once gorustum cok kotu bir deneyim oldu gorusmeyi yarida kesmek zorunda kaldim tavsiye etmem
canım öncelikle görüşme hakkındaki düşüncelerini yazdığın için teşekkür ederim. Ancak görüşme öncesi iletişimimizde çıkardığınız sorunu da dile getirseydiniz keşke. Taksi ücretini önden atmak istememeniz gibi. Görüşme saatine uymamanız gibi. Emrivaki konuşmanız gibi. Görüşme öncesi bu kadar negatiflik haliyle performansıma da yansıyor. Ayrıca ikinci seansı yapmak istemeyen de sizdiniz. Yorumlarda da belirtildiği gibi kötü deneyiminizin sebebini de detaylı bir şekilde yazsaydınız. İyi günler kendinize iyi bakın 🥰Biraz once gorustum cok kotu bir deneyim oldu gorusmeyi yarida kesmek zorunda kaldim tavsiye etmem
Derken cevap geldi....canım öncelikle görüşme hakkındaki düşüncelerini yazdığın için teşekkür ederim. Ancak görüşme öncesi iletişimimizde çıkardığınız sorunu da dile getirseydiniz keşke. Taksi ücretini önden atmak istememeniz gibi. Görüşme saatine uymamanız gibi. Emrivaki konuşmanız gibi. Görüşme öncesi bu kadar negatiflik haliyle performansıma da yansıyor. Ayrıca ikinci seansı yapmak istemeyen de sizdiniz. Yorumlarda da belirtildiği gibi kötü deneyiminizin sebebini de detaylı bir şekilde yazsaydınız. İyi günler kendinize iyi bakın 🥰
Bu şekilde bir paylaşım yapmak doğru değil, insanları zan altında bırakmak veya sizin hakkınızda olumsuz düşüncelere yol açarBiraz once gorustum cok kotu bir deneyim oldu gorusmeyi yarida kesmek zorunda kaldim tavsiye etmem
hakkımdaki düşüncelerinin bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum 🥹❤️🔥❤️🔥 teşekkür ederim. sıkılmadan sana güzel vakit sunabildiysem ne mutlu bana 💕💕Ben burada @Alya Demirel e hak veririm, kendisiyle görüşmemizde çok güzel vakit geçirdik. İletişim ve nezaket çok önemli. Eğer sizinle ilgili sorunlar olduysa bunuda yazmanız gerekirdi. Direkt olarak böyle bir olumsuz görüşme notuyla konu açmak doğru değil. Ayrıca hebele hübele açıklama yapmak komik. Detaylandırmak çok zor olmamalı bence. Burası sadece beğenmedim kötü diyip açıklama yapmadan ve kimseyi zan altında bırakabileceğin bir yer değil. Kusura bakma ama bir partnerle iletişimle başlayan görüşme süreciniz nasıl başlarsa öyle biter. Alya yı çok severim ve kimseyi bilerek ve isteyerek kötü bir vakit geçirtmez..
Senide buradaki hiçbir partneride (haklıysa) en azından kendi çapımda üzülmesine müsaade etmem ♥️ ek olarak senin yerin artık bende çoooook ayrı 😊 elbette çok güzel vakit geçirdik tekrarını heyecanla bekliyorum ♥️hakkımdaki düşüncelerinin bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum 🥹❤️🔥❤️🔥 teşekkür ederim. sıkılmadan sana güzel vakit sunabildiysem ne mutlu bana 💕💕
teşekkür ederim hayatım@Alya Demirel kendisine iyi davrandıysan seni memnun etmek için elinden geleni yapan bıcır bıcır dünya tatlısı her seyden önce tertemiz bir insan
Bu vesileyle deyim tekrar sevgiler @Alya Demirel
çok teşekkür ederim bebeğim 💕💕💕@Alya Demirel ile 3 saatlik bir görüşmemiz olmuştu. En küçük bir problem yaşamadım. Görüşmeye erken geldi ve ben ilk defa erken gelen bir kadınla karşılaştım. İletişimi düzgün ve dürüst bir kadın. Yanından ayrılır ayrılmaz tekrar görüşmeyi iple çekeceğiniz kadar tatlı ve samimi bir kadın. Yazım ve ifade şeklinizden iletişiminizin gelişime açık olduğunu düşünüyorum 🤷♂️
yazılan bir referans yok,Biraz once gorustum cok kotu bir deneyim oldu gorusmeyi yarida kesmek zorunda kaldim tavsiye etmem
Kaldırınca neden kaldırıldı diye konu açılır kaldırılmasa neden kaldırılmadı diye sorulur yukarı gitsem bıyık aşağı gitsem sakal durumunu yaşıyoruz. @mtl bir açıklama yapacaksan yönetime yazabilirsin.Böyle saçma bir referans neden kaldırılmadı