Olumsuz Üye Görüşme Yarida kaldi

• Konbuyu başlatan mtl
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Bayan partnerlerin üyeler için açtığı olumsuz üye konu başlığıdır.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mtl

Durum
Sosyal Coin
3,427
Biraz once gorustum cok kotu bir deneyim oldu gorusmeyi yarida kesmek zorunda kaldim tavsiye etmem

Beğenenler:
  • Şaşırdım
Tepkiler: tombalak
Durum
Sosyal Coin
282,746
Biraz once gorustum cok kotu bir deneyim oldu gorusmeyi yarida kesmek zorunda kaldim tavsiye etmem

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: tombalak
Durum
Sosyal Coin
17,578
Detayı hakkında bilgi vermeniz forum üyesi beylerin faydasına olacaktır.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,225
Neden yarıda kaldığı ile ilgili de bilgi verebilir misiniz?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,715
Bu acıklama daha detaylı olmalı nasıl oldu neden oldu vb nasıl geliştiği şeklinde bilgi verseniz hem cevap verilme hem de haklılık payınız ortaya çıkar

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,490
Tanıtım Konusu Referansları
canım öncelikle görüşme hakkındaki düşüncelerini yazdığın için teşekkür ederim. Ancak görüşme öncesi iletişimimizde çıkardığınız sorunu da dile getirseydiniz keşke. Taksi ücretini önden atmak istememeniz gibi. Görüşme saatine uymamanız gibi. Emrivaki konuşmanız gibi. Görüşme öncesi bu kadar negatiflik haliyle performansıma da yansıyor. Ayrıca ikinci seansı yapmak istemeyen de sizdiniz. Yorumlarda da belirtildiği gibi kötü deneyiminizin sebebini de detaylı bir şekilde yazsaydınız. İyi günler kendinize iyi bakın 🥰

Durum
Sosyal Coin
9,714
Sağlık,davranış,ilgi alaka veya fotolardan farklı bir durum veya anlık bir karsiliklii tartışma ne bileyim maddi bir münakaşa veya partner tarafından rencide edici bir durum mu oluştu ?
Bir görüşme bunlardan biri veya birkaçı olmadan yarıda kesilmez pek..
Açıklarsanız @Alya Demirel hanımda kendince burada illa ki gerekli bir cevap verecektir...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Alya Demirel
Durum
Sosyal Coin
9,714
canım öncelikle görüşme hakkındaki düşüncelerini yazdığın için teşekkür ederim. Ancak görüşme öncesi iletişimimizde çıkardığınız sorunu da dile getirseydiniz keşke. Taksi ücretini önden atmak istememeniz gibi. Görüşme saatine uymamanız gibi. Emrivaki konuşmanız gibi. Görüşme öncesi bu kadar negatiflik haliyle performansıma da yansıyor. Ayrıca ikinci seansı yapmak istemeyen de sizdiniz. Yorumlarda da belirtildiği gibi kötü deneyiminizin sebebini de detaylı bir şekilde yazsaydınız. İyi günler kendinize iyi bakın 🥰
Derken cevap geldi....
E artık iddaa sahibinin gelip bir seyler yazması lazim..geçmiş olsun diyelim herkese🙏🙏🙏

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: darthvictus11 ve Alya Demirel
Durum
Sosyal Coin
2,736
Bu şekilde bir paylaşım yapmak doğru değil, insanları zan altında bırakmak veya sizin hakkınızda olumsuz düşüncelere yol açar

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,144
Ben burada @Alya Demirel e hak veririm, kendisiyle görüşmemizde çok güzel vakit geçirdik. İletişim ve nezaket çok önemli. Eğer sizinle ilgili sorunlar olduysa bunuda yazmanız gerekirdi. Direkt olarak böyle bir olumsuz görüşme notuyla konu açmak doğru değil. Ayrıca hebele hübele açıklama yapmak komik. Detaylandırmak çok zor olmamalı bence. Burası sadece beğenmedim kötü diyip açıklama yapmadan ve kimseyi zan altında bırakabileceğin bir yer değil. Kusura bakma ama bir partnerle iletişimle başlayan görüşme süreciniz nasıl başlarsa öyle biter. Alya yı çok severim ve kimseyi bilerek ve isteyerek kötü bir vakit geçirtmez..

Durum
Sosyal Coin
5,490
Ben burada @Alya Demirel e hak veririm, kendisiyle görüşmemizde çok güzel vakit geçirdik. İletişim ve nezaket çok önemli. Eğer sizinle ilgili sorunlar olduysa bunuda yazmanız gerekirdi. Direkt olarak böyle bir olumsuz görüşme notuyla konu açmak doğru değil. Ayrıca hebele hübele açıklama yapmak komik. Detaylandırmak çok zor olmamalı bence. Burası sadece beğenmedim kötü diyip açıklama yapmadan ve kimseyi zan altında bırakabileceğin bir yer değil. Kusura bakma ama bir partnerle iletişimle başlayan görüşme süreciniz nasıl başlarsa öyle biter. Alya yı çok severim ve kimseyi bilerek ve isteyerek kötü bir vakit geçirtmez..
hakkımdaki düşüncelerinin bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum 🥹❤️‍🔥❤️‍🔥 teşekkür ederim. sıkılmadan sana güzel vakit sunabildiysem ne mutlu bana 💕💕

Durum
Sosyal Coin
6,573
Koca bir saçmalıktan başka bir şey değil. Asla yorum yapmıyorum böyle şeylere fakat %100 kusurlu olan tarafın siz beyfendi olduğu çok belli, meraktan sadece profiline girip baktım ve diğer bayan arkadaşlarımız tarafından engel yemişsiniz yetmemiş ısrarla diretmeyede devam etmişsiniz. Çok merak ediyorum buradaki bayanları ne olarak görüyorsunuz gel denildiğinde gelecek sıkıldım git dediğinde gideceğini falan mı ? Öyleyse sizin adınıza üzgünüm çünkü kimse sizin oyuncağınız ve köleniz değil! Ve bu şekilde ortaya bir laf atıp insanlar üzerinde kötü izlenim bıraktırmaya çalışmanızda ayrı rezil bir durum. Sizin zihniyetiniz adına çok üzgünüm umarım yakında kendi isteğinizle terk edersiniz bu platformu.

Durum
Sosyal Coin
1,144
hakkımdaki düşüncelerinin bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum 🥹❤️‍🔥❤️‍🔥 teşekkür ederim. sıkılmadan sana güzel vakit sunabildiysem ne mutlu bana 💕💕
Senide buradaki hiçbir partneride (haklıysa) en azından kendi çapımda üzülmesine müsaade etmem ♥️ ek olarak senin yerin artık bende çoooook ayrı 😊 elbette çok güzel vakit geçirdik tekrarını heyecanla bekliyorum ♥️

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,992
@Alya Demirel kendisine iyi davrandıysan seni memnun etmek için elinden geleni yapan bıcır bıcır dünya tatlısı her seyden önce tertemiz bir insan
Bu vesileyle deyim tekrar sevgiler @Alya Demirel

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
19,466
@Alya Demirel ile 3 saatlik bir görüşmemiz olmuştu. En küçük bir problem yaşamadım. Görüşmeye erken geldi ve ben ilk defa erken gelen bir kadınla karşılaştım. İletişimi düzgün ve dürüst bir kadın. Yanından ayrılır ayrılmaz tekrar görüşmeyi iple çekeceğiniz kadar tatlı ve samimi bir kadın. Yazım ve ifade şeklinizden iletişiminizin gelişime açık olduğunu düşünüyorum 🤷‍♂️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Alya Demirel
Durum
Sosyal Coin
5,490
@Alya Demirel ile 3 saatlik bir görüşmemiz olmuştu. En küçük bir problem yaşamadım. Görüşmeye erken geldi ve ben ilk defa erken gelen bir kadınla karşılaştım. İletişimi düzgün ve dürüst bir kadın. Yanından ayrılır ayrılmaz tekrar görüşmeyi iple çekeceğiniz kadar tatlı ve samimi bir kadın. Yazım ve ifade şeklinizden iletişiminizin gelişime açık olduğunu düşünüyorum 🤷‍♂️
çok teşekkür ederim bebeğim 💕💕💕

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: LanceloT

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
yazılan bir referans yok,
neden şikayet edilmiş belli değil

bence bu olumsuz üye referansı. Çünkü burada partnerin olumsuzluğundan üyenin şikayetini bile dile getirmeyişi getiremeyişi....

Neyse bu üyeye dikkat edin kızlar :D

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: LanceloT ve Alya Demirel
Durum
Sosyal Coin
15,253
Böyle saçma bir referans neden kaldırılmadı
Kaldırınca neden kaldırıldı diye konu açılır kaldırılmasa neden kaldırılmadı diye sorulur yukarı gitsem bıyık aşağı gitsem sakal durumunu yaşıyoruz. @mtl bir açıklama yapacaksan yönetime yazabilirsin.

konu kilit.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye