Onaylı Referans Yanlış yoldayım ama yol nasıl güzel..

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
2,961
Cansel ile yollarımız yine kesişti 😊 kendisi kelimelerle antatılmaz yaşanır diyorum. Harika bir insan gerçekten iyi bir dost, arkadaş,kadın.
Bütün gece dertleştik sarıldık üzüldük güldük birbirimize sevgi aşıladık. Kendisine bir kez daha burdan bana güzel ve sevgi dolu bir gece yaşattığı için teşekkür ederim. Sana bol bol sarılmalar gönderiyorum bebiş 🤗

Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Cansel ile yollarımız yine kesişti 😊 kendisi kelimelerle antatılmaz yaşanır diyorum. Harika bir insan gerçekten iyi bir dost, arkadaş,kadın.
Bütün gece dertleştik sarıldık üzüldük güldük birbirimize sevgi aşıladık. Kendisine bir kez daha burdan bana güzel ve sevgi dolu bir gece yaşattığı için teşekkür ederim. Sana bol bol sarılmalar gönderiyorum bebiş 🤗
Bizim seninle herzaman yollarımız güzel keşişsin bebişkom 🥰🥰 seni seviyorum 🥰🥰🥰 bu duygu dolu güzel harika yorumun ve güzel bir gece için bende sana teşekkür ediyorum umarım herşey gönlünce olur güzel bir gece oldu benim içinde herşey çok güzeldi gerçekten seni tanımak seninle dertleşmek,konuşmak güzeldi 🥰🥰🥰 daha sarılacağımız çok günler,geceler olucak kocaman öpüyorum seni 💋💋💋 kendine cici bak hatta cici bakmak için ben varım 🤭🤭🤣🤣😎😎🥰doya doya sarılalım....❤️❤️güzel geceye ait bende minik bir görsel paylaşmak isterim öpüyorum seni 💋 💋 💋 💋 ❤️bende sana bitmeyen öpücüklerimi yolluyorum en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️❤️❤️tek bir gül bile bazen insanı mutlu etmeye değer gül içinde ayrıca teşekkür ediyorum 🌺🌺🌺🌺

Ekli dosyalar

• IMG_20240105_214932.jpg
    IMG_20240105_214932.jpg
    86.1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20240107_232519.jpg
    IMG_20240107_232519.jpg
    105.3 KB · Görüntüleme: 28
Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: kawabanga ve komodoejderi
Durum
Sosyal Coin
1,294
Tesekkurler bilgiler icin

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye