Yanlış anlaşıldım

Durum
Sosyal Coin
1
Merhaba yasemin hanım ben size boş muhabbet için yazmadım görüşmek istiyorum yanlış anlaşıldım. Numaramın sonu 23 engelimi kaldırırsanız mesajların devamı gelecek ve anlayacaksınız

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1
@Yasemin engeli kaldırın 3 tane mesaj gelecek sonra isterseniz yine engelleyin o zaman bir yanlış anlaşılma olmadığını anlarım ve tekrar rahatsız etmem sizi

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253
@Yasemin engeli kaldırın 3 tane mesaj gelecek sonra isterseniz yine engelleyin o zaman bir yanlış anlaşılma olmadığını anlarım ve tekrar rahatsız etmem sizi
Engeli kaldırdığında senin mesajların gitmeyecek bu konuda bilgin olsun. Engeli kaldırır mı bilemem ama buradan bu tarz konu açıp başarılı olan kişi yüzdesi %1 bile değil.🤷

Durum
Sosyal Coin
1
Hocam derdinizi tek bir mesajda anlatırsanız daha faydalı olur.
"Merhaba, X Hanım.
Adım Xxxx, istanbul'da yaşıyorum,37 yaşında, 180 cm boyunda, 96 kg ağırlığında x işle uğraşan bireyim. Şu şu saatler arasında incall/outcall görüşmek istiyorum. " dersin geçersin, insanlar merhaba yazıp 2 saat cevap bekliyor.100 kişi yazsa, hepsine cevap verse 100 dakika eder. Gün zaten 1440 dk'a. Hızlı dönüş almak için tek paragraflık metinler kullanın.
Doğrudur özellikle ilk mesajlarda dediğiniz şekilde yazmak önemli, ben de öyle yapıyorum fakat şimdiki durum farklı

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Bunu bilmiyordum bilgi için teşekkürler. %1 ihtimalin peşindeyim ben de 😄 olmazsa da canı sağ olsun

Seni engelleyen seninle iletişim kurmak istemeyen bir partneri forum kurallarında açık açık yazmasına rağmen neden taciz ediyorsun ? Yanlış anlaşıldıysan doğru anlaşılacak şekilde ifade etseydin kendini.
Geçmiş olsun siz kural tanımıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Yolunuz bahtınız açık olsun.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye, Avtandil ve Thorrr
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye