🤗 Yağmurda sevişmek istermisin 🤗

Durum
Sosyal Coin
10,199
Yağmurda,doluda,karda,kışta,yazda,baharda,kuruda,ıslakta,gündüzde,gecede,havada,karada,denizde,yerde,yatakta,salıncakta,hamakta,koltukta,kanepede,mutfak tezgahında,banyo dolabında,çamaşır makinası,küvet,klozet nerede ve ne zaman olduğunun çok önemi yok seninle.

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve SHIELD
Durum
Sosyal Coin
15,946
Yağmurda,doluda,karda,kışta,yazda,baharda,kuruda,ıslakta,gündüzde,gecede,havada,karada,denizde,yerde,yatakta,salıncakta,hamakta,koltukta,kanepede,mutfak tezgahında,banyo dolabında,çamaşır makinası,küvet,klozet nerede ve ne zaman olduğunun çok önemi yok seninle.
Arkadaş cevabı vermiş herkesin yerine :D

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy ve Maystro
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Sözün bittiği yerdeyiz🤣🤣okadar çok sevişecek yer varmış mı yaa🤣🤣🤗🤗🤭🤭😎😎
Teşekkürler bebeğim benim içinde öyle sen varsan heryer uyar bana 🤣🤣😎😎🥰🥰

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Maystro
Durum
Sosyal Coin
7,457
Bu fotoğrafı sizin dışımızdaki biri çekmiş galiba
.
Hep böyle fotoğraf çektirin. Aynalara karşı fotoğraf sizi olduğunuzdan güzel göstermiyor...inanın bana💗

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
10,199
Sözün bittiği yerdeyiz🤣🤣okadar çok sevişecek yer varmış mı yaa🤣🤣🤗🤗🤭🤭😎😎
Teşekkürler bebeğim benim içinde öyle sen varsan heryer uyar bana 🤣🤣😎😎🥰🥰
Kuzum daha ne yerler var,
Sevişmenin yeri,yurdu,zamanımı olur?
Mesela ben Fransa-Bordo metrosunda kabinde,Yeni Zelanda'nın bir liman sahasında tomrukların sabah güneşini alırken yeşermesi eşliğinde yada Japonya'nın Osaka'sında kapısı kapalı barın tezgahında deneyimlemiş birisi olarak her türlü alternatif sayılabilir bu konuda.
Mımmmm keyifli olmuşlardı ama tabi seninle bambaşka bir nitelik ve nicelikle olur kanaatindeyim.:love:🌹❤️‍🔥

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Bu fotoğrafı sizin dışımızdaki biri çekmiş galiba
.
Hep böyle fotoğraf çektirin. Aynalara karşı fotoğraf sizi olduğunuzdan güzel göstermiyor...inanın bana💗
Evet partnerim çekti 🤗🤗
Çok teşekkür ediyorum 🌺🌺🌺 her misafirimiz foto çekmek istemiyor oyuzden aynadan çekiyoruz arada aynadanda çekmek güzel oluyor en azından anlık ve güncel olduğu belli olsun diye çekiyoruz 🥰🥰🥰💋💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Nachalnik
Durum
Sosyal Coin
50,183
Kuzum daha ne yerler var,
Sevişmenin yeri,yurdu,zamanımı olur?
Mesela ben Fransa-Bordo metrosunda kabinde,Yeni Zelanda'nın bir liman sahasında tomrukların sabah güneşini alırken yeşermesi eşliğinde yada Japonya'nın Osaka'sında kapısı kapalı barın tezgahında deneyimlemiş birisi olarak her türlü alternatif sayılabilir bu konuda.
Mımmmm keyifli olmuşlardı ama tabi seninle bambaşka bir nitelik ve nicelikle olur kanaatindeyim.:love:🌹❤️‍🔥
Haklısın bebişim 🥰🥰🥰
Seninlede görüşmek çok keyifliydi en kısa zamanda görüşmek dileğiyle 🥰🥰🥰😎😎😉😉bende aynı kanaatteyim 🤣🤣

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Maystro
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye