Arkadaş cevabı vermiş herkesin yerineYağmurda,doluda,karda,kışta,yazda,baharda,kuruda,ıslakta,gündüzde,gecede,havada,karada,denizde,yerde,yatakta,salıncakta,hamakta,koltukta,kanepede,mutfak tezgahında,banyo dolabında,çamaşır makinası,küvet,klozet nerede ve ne zaman olduğunun çok önemi yok seninle.
Kesinlikle evet🥰😎 Şimşekler ışık saçarken 🥰😉😎
Sözün bittiği yerdeyiz🤣🤣okadar çok sevişecek yer varmış mı yaa🤣🤣🤗🤗🤭🤭😎😎Yağmurda,doluda,karda,kışta,yazda,baharda,kuruda,ıslakta,gündüzde,gecede,havada,karada,denizde,yerde,yatakta,salıncakta,hamakta,koltukta,kanepede,mutfak tezgahında,banyo dolabında,çamaşır makinası,küvet,klozet nerede ve ne zaman olduğunun çok önemi yok seninle.
Teşekkürler bebeğim 💋💋 istemezsen taş olursun bence 🤣🤣🤪🤪🥰🥰mükemmelsin, istemez miyim hiç😘, ışık kaynağı şimşek değil sanki...
Hahaaa size yazacak yapıcak birşey kalmamış bebeğim 🤭🤭🤣🤣🥰🥰😎😎Arkadaş cevabı vermiş herkesin yerine
😎😎😎Kesinlikle evet
Bu zaman hiç bitmiyor bebeğim 🤭🤭🥰🥰😎🤣🤣En kısa zamanda
Senle ne güzel olur yağmurda sevişmek harika olur🥰😎 Şimşekler ışık saçarken 🥰😉😎
Bir yanda gök gürlüycek bir yanda biz off güzelmiş düşününce hemen uygulamalıyız 😂👿👿🔥🔥🔥🥰😎 Şimşekler ışık saçarken 🥰😉😎
tam sevişmelik🥰😎 Şimşekler ışık saçarken 🥰😉😎
Sanırım bu zamana zor yetişeceğizBu zaman hiç bitmiyor bebeğim 🤭🤭🥰🥰😎🤣🤣
Bencede güzel olur 🥰🥰🥰Senle ne güzel olur yağmurda sevişmek harika olur
Uygulamak için İzmir'e gelmek gerekir 🤣🤣😎🥰🥰🥰Bir yanda gök gürlüycek bir yanda biz off güzelmiş düşününce hemen uygulamalıyız 😂👿👿🔥🔥🔥
Ne güzel olurdu 🥰🥰🥰🤭🤭tam sevişmelik
Bende öyle düşünüyorum yetişmek çok zor 🥰🥰😉😉Sanırım bu zamana zor yetişeceğiz
Seninle bu deneyimi yaşamak için neden gelmeyeyim 😅🥰🥰🥰😘😘Uygulamak için İzmir'e gelmek gerekir 🤣🤣😎🥰🥰🥰
Kuzum daha ne yerler var,Sözün bittiği yerdeyiz🤣🤣okadar çok sevişecek yer varmış mı yaa🤣🤣🤗🤗🤭🤭😎😎
Teşekkürler bebeğim benim içinde öyle sen varsan heryer uyar bana 🤣🤣😎😎🥰🥰
hayır istemem🥰😎 Şimşekler ışık saçarken 🥰😉😎
Seninle her ortam her anı yaşamak isterim her bir ışık var ise oda senin gülen güzellerindir🥰😎 Şimşekler ışık saçarken 🥰😉😎
Evet partnerim çekti 🤗🤗Bu fotoğrafı sizin dışımızdaki biri çekmiş galiba
.
Hep böyle fotoğraf çektirin. Aynalara karşı fotoğraf sizi olduğunuzdan güzel göstermiyor...inanın bana💗
İnşallah sevinirim 🤗🤗🤗Seninle bu deneyimi yaşamak için neden gelmeyeyim 😅🥰🥰🥰😘😘
Haklısın bebişim 🥰🥰🥰Kuzum daha ne yerler var,
Sevişmenin yeri,yurdu,zamanımı olur?
Mesela ben Fransa-Bordo metrosunda kabinde,Yeni Zelanda'nın bir liman sahasında tomrukların sabah güneşini alırken yeşermesi eşliğinde yada Japonya'nın Osaka'sında kapısı kapalı barın tezgahında deneyimlemiş birisi olarak her türlü alternatif sayılabilir bu konuda.
Mımmmm keyifli olmuşlardı ama tabi seninle bambaşka bir nitelik ve nicelikle olur kanaatindeyim.🌹❤️🔥
Teşekkür ederim bebeğim 💋💋Kim istemez senle olduktan sonra tatlım 😘😘😘
Çok teşekkür ediyorum tatlım o senin bana güzel bakan gözlerinden 🥰🥰🤗🤗❤️❤️❤️🙏🙏Seninle her ortam her anı yaşamak isterim her bir ışık var ise oda senin gülen güzellerindir