X’teki @selinbarbis

Durum
Sosyal Coin
1,007
Newsli sitede de bir dönem profili varmış sanırım Selin Hanım’ın. Kendisiyle görüşen var mı ? Ücret standartların biraz üzerinde geldi bana.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Stigmataa
Durum
Sosyal Coin
6,374
Newsli sitede de bir dönem profili varmış sanırım Selin Hanım’ın. Kendisiyle görüşen var mı ? Ücret standartların biraz üzerinde geldi bana.
Ben görüştüm geçen sene, evet biraz tuzlu ama performansı olağanüstü, tam bir panter yatakta. Fiziği iyi, doğal bir vücut ama sarkmalar var ikizlerde.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: acrazyturk2 ve Mauroicardi1905
Durum
Sosyal Coin
3,472
kendisini yakınen tanırım, iyi hoş cıvıl cıvıl bir hatundur, fizik görünüş 10/10 dur, yanlış anımsamıyorsam şuan 25-26 yaşlarında olması lazım, :love: ... (bu arada ikizler de operasyon yaptırdı, şuan muhteşemler) yatakta vahşi bir kedi gibi, sevişmesi vs süper diyebilirim, hayır dediği birşey yok, zaman nasıl geçer anlamazsın... evet ücret olarak foruma kıyasla yüksek ama sohbet muhabbet esnasında zaten kendisinin yüksek gelirli bir müşteri pötvöyü olduğunu söylemişti, incall yok, ankara da ama arasıra istanbula gelir, hatta birkaç gün önce istanbuldaydı...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hectors
Durum
Sosyal Coin
1,007
Kendisini yakınen çok iyi tanırım böyle bir şey yazmaz piyasayı çok fazla ihtiyaç duymaz 😂 üst segment biridir evet ücretleri foruma göre yüksek fiziğine , yatak performansına kusur bulamazsın dobra bir kızdır 😉
Fotolar efsane ama ücret beklentisi çok geldi ne yalan söyleyeyim. Hanımefendiyi ağırlamak için soyadımızın Koç ya da Sabancı falan olması gerek. Eminim oralardan da müdavimleri vardır 😂😂

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
844
Fiyatı yüksektir ama değer.

Değişik bir yapısı var kızın. Sohbet ederken başka. Yatağa geçince bambaşka.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye