Newsli sitede de bir dönem profili varmış sanırım Selin Hanım’ın. Kendisiyle görüşen var mı ? Ücret standartların biraz üzerinde geldi bana.
Ben görüştüm geçen sene, evet biraz tuzlu ama performansı olağanüstü, tam bir panter yatakta. Fiziği iyi, doğal bir vücut ama sarkmalar var ikizlerde.Newsli sitede de bir dönem profili varmış sanırım Selin Hanım’ın. Kendisiyle görüşen var mı ? Ücret standartların biraz üzerinde geldi bana.
ust segment eskort burnu havada birazNewsli sitede de bir dönem profili varmış sanırım Selin Hanım’ın. Kendisiyle görüşen var mı ? Ücret standartların biraz üzerinde geldi bana.
Görüştün mü broust segment eskort burnu havada biraz
Evet fazla ukala ve şımarık.Görüştün mü bro
İlgi alaka olarak nasıl peki ? Görüşme olumsuz geçti sanırım biraz detay verir misinEvet fazla ukala ve şımarık.
Olumsuz gecmedi yatagi iyi de kişi sorunlu sürekli fakir görüştüğü adamların dedikodusunu yaptı yani insan kucumsuyor biraz.İlgi alaka olarak nasıl peki ? Görüşme olumsuz geçti sanırım biraz detay verir misin
Kendisini yakınen çok iyi tanırım böyle bir şey yazmaz piyasayı çok fazla ihtiyaç duymaz 😂 üst segment biridir evet ücretleri foruma göre yüksek fiziğine , yatak performansına kusur bulamazsın dobra bir kızdır 😉Senin Selin olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam 😂
Fotolar efsane ama ücret beklentisi çok geldi ne yalan söyleyeyim. Hanımefendiyi ağırlamak için soyadımızın Koç ya da Sabancı falan olması gerek. Eminim oralardan da müdavimleri vardır 😂😂Kendisini yakınen çok iyi tanırım böyle bir şey yazmaz piyasayı çok fazla ihtiyaç duymaz 😂 üst segment biridir evet ücretleri foruma göre yüksek fiziğine , yatak performansına kusur bulamazsın dobra bir kızdır 😉
Nasıl yani başka ? Biraz açıklar mısınızFiyatı yüksektir ama değer.
Değişik bir yapısı var kızın. Sohbet ederken başka. Yatağa geçince bambaşka.