Burasıda çok soğuk, ne yapsak acaba😎😉Biraz ısınmaya nedersiniz? 😉🥰
Neler yapıyorsun böyle..yakacaksın dikkat et ⚠️😎😉Biraz ısınmaya nedersiniz? 😉🥰
Seninle karlı havada yürüsem üşümem güneş gibi ısıtırsın sen güzellik😎😉Biraz ısınmaya nedersiniz? 😉🥰
Dur bekle geliyorum ateş yakar ısınırız 🤪🤪🤣🥰🤪😎😎Burasıda çok soğuk, ne yapsak acaba
Ozaman beraber antrenman yapabiliriz🤪🤪🥰🤣Antrenman yapman lazım hanımefendi 🌹
Soğuk havada ateş iyi olur canım yanalım gitsin 🤪🤪🥰🤣😉😉Neler yapıyorsun böyle..yakacaksın dikkat et ⚠️
Vayyy çok havalı 😎😎 teşekkürler 🥰🥰Seninle karlı havada yürüsem üşümem güneş gibi ısıtırsın sen güzellik
Bu güzel yerleri yakmayalım mızafferrr biz yanalım 🤣🤣😎💋💋🥰🥰🙈🙈🤭🤭Isınmak bir tarafta kalsın canısı,
Yanalım,kavrulalım,eriyelim be güzel İzmir'imin kavuran yaz sıcaklarında.
Yansınnnnnn.🔥🔥🔥Kordon boylarııııııı,Bayraklı sahilleri,Çeşme sokaklarıııı,Şirince şarabı eşliğinde.
Efendim tatlım 🥰🥰 çok teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋 en kısa zamanda ısınalım ozaman 🥰🥰🥰@Cansel Ulusoy hanım , seksi auranız ile ısınmayı çok isterdim
Ohhhhhh,offffffffff,fiyuvvvvvvvv yanalım kuzusu alev olalım,korlar alsın bizi,Bu güzel yerleri yakmayalım mızafferrr biz yanalım 🤣🤣😎💋💋🥰🥰🙈🙈🤭🤭
Pozisyon zaten tam ısınmalık 😈😎😉Biraz ısınmaya nedersiniz? 😉🥰
Tenine temas etmem yeterli, alev alır beni🔥🔥😎😉Biraz ısınmaya nedersiniz? 😉🥰
vuvuvvv olur valla üşüdüm bir birimize soyunup sarılalım yanlış anlaşılmasın sadece ısınmak niyetim 😜🤪🤪😁😁😁😎😉Biraz ısınmaya nedersiniz? 😉🥰
Sen olduktan sonra her yer sımsıcak😎😉Biraz ısınmaya nedersiniz? 😉🥰
Sende yanacak yer arıyorsun yakarım ona göre 🔥🔥🤭🤭😎😎🥰🥰🤪🤪hahaaa yesin beni ben mutlu olurum yemesi için 🤣🤣🥰🥰❤️❤️Ohhhhhh,offffffffff,fiyuvvvvvvvv yanalım kuzusu alev olalım,korlar alsın bizi,
mızaffer yirrr seni 💋
Hiç çekinme canım ısır gitsin 🙈🙈🥰🥰😎😎🤭🤭zaten bir lokma 🤣🤣Pozisyon zaten tam ısınmalık 😈
Nedense onlar hep önde olmak istiyor canım bende anlamadım rol çalmayı seviyorlar sanırım 🤪🤪🤣🤣🥰🥰Memişler rol çalmış yine
Alev alırsa bende söndürüm canım 🤭🤭🥰🥰Tenine temas etmem yeterli, alev alır beni🔥🔥
Isınmak için giyinmek gerek🤣🤣soyununca insan daha çok üşür 🤣🤣🥰🥰vuvuvvv olur valla üşüdüm bir birimize soyunup sarılalım yanlış anlaşılmasın sadece ısınmak niyetim 😜🤪🤪😁😁😁
Neden olmasın bende çok isterim 🥰🥰Sımsıkı sarılıp ısınmak lazım
Olabilir 😁🥰🥰🙂😉😋Ozaman beraber antrenman yapabiliriz🤪🤪🥰🤣
Isınalım da biraz ocağın altını kısar mısın lütfen, yakacaksın beni 🔥🥰😍😇😊😎😉Biraz ısınmaya nedersiniz? 😉🥰
Isınmalık dedim kız vicdansız nasıl okudun onu sen 🤭🤣😈Hiç çekinme canım ısır gitsin 🙈🙈🥰🥰😎😎🤭🤭zaten bir lokma 🤣🤣
Bilim adamları 2 kişi ten tene deyince vücut sıcaklıkları ile üşümezlermiş denemeliyiz 😂😂❤️🔥😈Isınmak için giyinmek gerek🤣🤣soyununca insan daha çok üşür 🤣🤣🥰🥰
Hahaaaa gerçekten ısınmalık yazmışsın tekrar okudum da 🤭🤭🤣🤣🤣iyide ben niye öyle okudum ki onu yaa 🤣🤣🤭🤭içim kötü ne yapim 🤭🤭🤣🤣🤪🤪benim tekrar okuma yazma öğrenmem gerek 🤪🤣🤣🤣Isınmalık dedim kız vicdansız nasıl okudun onu sen 🤭🤣😈
Sende az 😈 değilsin gördün ortayı çaktın tam doksana 😂
Beraber çıkalım gün yüzüne bebiş 🤣🤣🥰🥰🥰🙈🙈Yorgan altı fantezileri gün yüzüne çıkarma vakti geldi o zaman 🙈🙈
güzellik bidesi😎😉Biraz ısınmaya nedersiniz? 😉🥰
Ozaman alev alsın buralar 🤣🤣🥰🤪🤪🔥🔥🔥Sen olduktan sonra her yer sımsıcak
Orasını bilemem artık bakıcaz 🤣🤣🥰Hangi pozisyonda daha çok ısınabiliriz acaba😜
Ne zaman 🥰🥰🤣🤣Olabilir 😁🥰🥰🙂😉😋
Ocağın düğmeleri bozulmuş yandın buralar 🤣🤣🤪🤪🥰🔥🔥🥰🥰🤣🔥🔥Isınalım da biraz ocağın altını kısar mısın lütfen, yakacaksın beni 🔥🥰😍😇😊
Alâh alahhh ben ilk defa duydum öyle mi demişler 🤣🤣🤪🤪🥰Bilim adamları 2 kişi ten tene deyince vücut sıcaklıkları ile üşümezlermiş denemeliyiz 😂😂❤️🔥😈
Çıplak olunca da öyle düşünürmüsün acaba düşündümde 🤣🤣🤣🤪🤪🤪🙈🙈🥰🥰O ne güzel bir görüntü öyle soğukmu işler adama 😘💋💋
Görüntü ısıttı yeteri kadar 🔥🔥😎😉Biraz ısınmaya nedersiniz? 😉🥰
Tabi canımm aaaa hemen deneyip bilim adamlarına yardımımız olsun 😂😂😝Alâh alahhh ben ilk defa duydum öyle mi demişler 🤣🤣🤪🤪🥰
Bu pozisyonda her yerini yalamalıyım bebiş😎😉Biraz ısınmaya nedersiniz? 😉🥰
Tabiki de ❤️🔥❤️🔥😎😉Biraz ısınmaya nedersiniz? 😉🥰
Senin gibi bir Güneş dünyayı ısıtır iklim değiştirirsin sen çağ açıp çağ kapatırsın 🥰🥰😎Vayyy çok havalı 😎😎 teşekkürler 🥰🥰
Ama biz yinede karlı havada yürümiyelim çok üşürüz🤣🤣🥰🥰😎o karda kışta benim güneşim ısıtır mı seniii❤️❤️💋🥰🥰🥰🙈🙈
Efendim tatlım 🥰🥰🥰 teşekkür ederim 🥰güzellik bidesi
İşte bu hakira bende bunu istiyordum 🤭🤭🤣🥰🥰🔥🔥🔥Görüntü ısıttı yeteri kadar 🔥🔥
Bence iyi fikir iyi düşünmüşsün tatlım 🥰🥰🥰Tabi canımm aaaa hemen deneyip bilim adamlarına yardımımız olsun 😂😂😝
Tontişimm benim yerim seni neyse gelince söylerim buraya yazmayım atmasınlar beni 🤪🤪😎😎🤭🤭🥰🥰🥰😉😉Bu pozisyonda her yerini yalamalıyım bebiş
Ozaman ateşe daha çok odun atalım bebiş 🤣🤣🔥🔥😎🥰🤪🤪Tabiki de ❤️🔥❤️🔥
Ama ben seni ısıtmayı daha çok tercih ederim ki sen istemez misin 😉😉💣💣🤭🤭🥰🥰Senin gibi bir Güneş dünyayı ısıtır iklim değiştirirsin sen çağ açıp çağ kapatırsın 🥰🥰😎
Yakalim, harlayalim 🔥🔥Ozaman ateşe daha çok odun atalım bebiş 🤣🤣🔥🔥😎🥰🤪🤪
İstemesem sana yazarmıyım beraber yanmaya varım seninle 🥰🥰Ama ben seni ısıtmayı daha çok tercih ederim ki sen istemez misin 😉😉💣💣🤭🤭🥰🥰
Senin yanında ateş olacağı için fark eder mi 😂😘😘😘Çıplak olunca da öyle düşünürmüsün acaba düşündümde 🤣🤣🤣🤪🤪🤪🙈🙈🥰🥰
Ayyyy dur elim yandı ufff oldum 🤪🤪🥰🤣🤣Yakalim, harlayalim 🔥🔥
Tamam anlaştık en kısa zamanda yanalım ozaman 🥰🥰🥰İstemesem sana yazarmıyım beraber yanmaya varım seninle 🥰🥰
Hahaaa etmez haklısın 🤣🤣🥰🥰Senin yanında ateş olacağı için fark eder mi 😂😘😘😘
Beraber ısınalım mı 🙂🙂🙂🔥😎😉Biraz ısınmaya nedersiniz? 😉🥰
En yakın zamanda yazıp yanıyoruz 🥰🥰🥰Tamam anlaştık en kısa zamanda yanalım ozaman 🥰🥰🥰
Eminmisin yakarım seni ama ufff olursun sonra 🤣🤣🥰🤭🤭🤪🤪Beraber ısınalım mı 🙂🙂🙂🔥
Tamam anlaştık 🤗🤗🥰🥰🥰En yakın zamanda yazıp yanıyoruz 🥰🥰🥰
Yakarsan muayne edersin hem sebebim hem doktorum olursun 🤪🤪🤪🤪❤️🔥❤️🔥❤️🔥Eminmisin yakarım seni ama ufff olursun sonra 🤣🤣🥰🤭🤭🤪🤪
😘😘😘😘😘 Dimi amaHahaaa etmez haklısın 🤣🤣🥰🥰