Onaylı Referans Ve Tanrı kadını yarattı…

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
721
Eskimiş müdavim olup uzun zamandır yorum yazmayan ben vaktine kıyıp yazmaya karar verir.

Önce Nur ile tanışır sonra her fırsatta görüşür ve yorum yapayım herkes bilsin ister.

Detay anlatmayı çok isterdim ama kısaca mutlaka tanışmalısınız Ankaralı dostlar demek isterim. Detaylar bende kalsın, görüştüğüne pişman olan beni bulsun ne eşeklik ettiğini tartışalım.

Bırakın sizi sizden alsın… o derece yani.

Durum
Sosyal Coin
42,982
Eskimiş müdavim olup uzun zamandır yorum yazmayan ben vaktine kıyıp yazmaya karar verir.

Önce Nur ile tanışır sonra her fırsatta görüşür ve yorum yapayım herkes bilsin ister.

Detay anlatmayı çok isterdim ama kısaca mutlaka tanışmalısınız Ankaralı dostlar demek isterim. Detaylar bende kalsın, görüştüğüne pişman olan beni bulsun ne eşeklik ettiğini tartışalım.

Referans için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,595

Paylaşım için teşekkürler, @nur hanım benim de radarımda umarım en kısa zamanda incall opsiyonunu da dahil eder

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
5,684
Ve tanrı kadını yarattı adını Nur koydu. Teşekkür ederim referans için.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye