Herkese selamlar gününüzün güzel geçmesini diliyorum.öncelikle ufak bir uyarı yapmak istiyorum aman dikkat büyülenebilirsiniz 😁Bilindiği gibi Marina bir süre görüşmelere ara vermişti ancak sonunda beklediğim an gelmişti tekrardan görüşmelere başlamıştı o zaman bu Sivaslı dururmuydu hiç hemen işlerimi ayarlayıp randevu için yazdım ve yine her zamanki gibi kısa süre içerisinde randevu oluşturduk. Artık görüşme saati gelmişti kapyı açtığında kısa süreli bir şok geçirdim. Aman Yarabbi bu nasıl bir zerafet. Vücudunu saran pembe bir elbise ile karşılamıştı beni tam bir prenses gibiydi 😊kendisiyle sayısız görüşme yapmama rağmen mükemmel fiziği ve güzelliği karşısında heyecanlanmıştım ve sonrasında sıcacık bir karşılama sonrası kendime gelmiştim 😊 yine 4 saatlik bir programdı ve zaman su gibi akıp geçiyordu tabi araya uzun bir zaman girdiği için benim çenem biraz düşmüştü ve artık sıra özel anlara gelmişti evet baştan uyarısını yaptığım büyülenme olayı burada başlıyor tek kelime ile mükemmeldi detay vermeyi pek sevmem ama gerçekten şu ana kadar böyle birşey yaşamamıştım bulutların üzerinde gibiydim etkisi görüşme sonrasında ev yerine firmaya gidecek kadar fazlaydı 😂şimdi gelelim detaylara
1-Hijyen konusunda çok titiz evin içi tertemiz çarşafları sürekli yıkayıp değiştiriyor ve tek kullanımlık malzemeler mevcut 👍
2- Güzelliğini anlatmaya gerek yok o mavi gözlerine bakıpta etkilenmemek çok zor ayrıca bu kadar güzel olup bir o kadarda alçakgönüllü olması kendisine daha çok hayran bırakıyor
3- Fiziği gerçekten harika özellikle bu dönüşü sonrası bomba gibi olmuş 🔥🔥
4-İkramları o kadar zengin ki insan hangi birini tadacağını şaşırıyor her çeşit meyve-içecek-çikolata vs mevcut ikramlara ayrıca bir referans bile açılabilir 😂
Beni böyle güzel ağırlaman için çok teşekkür ediyorum prenses gerçekten çok keyifli ve güzel bir görüşmeydi 😍
1-Hijyen konusunda çok titiz evin içi tertemiz çarşafları sürekli yıkayıp değiştiriyor ve tek kullanımlık malzemeler mevcut 👍
2- Güzelliğini anlatmaya gerek yok o mavi gözlerine bakıpta etkilenmemek çok zor ayrıca bu kadar güzel olup bir o kadarda alçakgönüllü olması kendisine daha çok hayran bırakıyor
3- Fiziği gerçekten harika özellikle bu dönüşü sonrası bomba gibi olmuş 🔥🔥
4-İkramları o kadar zengin ki insan hangi birini tadacağını şaşırıyor her çeşit meyve-içecek-çikolata vs mevcut ikramlara ayrıca bir referans bile açılabilir 😂
Beni böyle güzel ağırlaman için çok teşekkür ediyorum prenses gerçekten çok keyifli ve güzel bir görüşmeydi 😍