Evet. İyi günler sevgili forum üyeleri. Uzun bir aranın ardından sahalara dönüş yapmış bulunmaktayım. Dönüşü özel ve kaliteli bir isimle taçlandırmak istedim ve Vasimin'e hemen yazdım. Nezaket sahibi sağolsun. Spontane isteğimi geri çevirmedi. Kıymetli vakitlerinden bir kısmını bana ayırma inceliği gösterdi.
Özel anlara girmeyi sevmem. O sevgi pıtırcığım ile benim aramda. Sadece şunu yazayım. Son derece kaliteli bir zaman geçirdim ve Vasimin'i özlediğimin farkına vardım. Bu kez araya fazla vakit girmeden tekrar gitmeyi umuyor ve diliyorum.
Bir yazımızın daha sonuna geldik. Yapımda ve yayında emeği geçenler adına ben spikeriniz Tiger6129, saygı ve sevgilerimi sunar. Esenlikler dilerim.
Çok teşekkürler güzel kadın @Vasimin.🌹😊
Özel anlara girmeyi sevmem. O sevgi pıtırcığım ile benim aramda. Sadece şunu yazayım. Son derece kaliteli bir zaman geçirdim ve Vasimin'i özlediğimin farkına vardım. Bu kez araya fazla vakit girmeden tekrar gitmeyi umuyor ve diliyorum.
Bir yazımızın daha sonuna geldik. Yapımda ve yayında emeği geçenler adına ben spikeriniz Tiger6129, saygı ve sevgilerimi sunar. Esenlikler dilerim.
Çok teşekkürler güzel kadın @Vasimin.🌹😊