Kullanıcı adı:
Kullanıcı adınız: Moria
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. Bade
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Mükemmel
Ulaşım Nasıldı ?: Kolay
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Şahsi Araç
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Tam istediğim gibi
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Otelde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: İyi
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Mükemmel
Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Kesinlikle Evet
Referans hakkında diğer detaylar : sevgili @Bade ile görüşmek için çok uzun zamandır fırsat kolluyordum, hafta arası bir kaç msj trafiği ile randevumu alıp dün akşam için program oluşturduk..
Kapıdan girdiği an aurası , kum saati fiziği , balık etli kavramını tam hakkıyla veren görüntüsü , gençliği ve diriliği ile bana bingo dedirtti 🫵
O esmer güzelliğin , sürmeli gözlerin , alımlı hallerin ister istemez etki alanına girmemek imkansız 🤦🏻♂️ sohbetten öpüşmeye geçen anlarda istekli ve ateşli 🔥 🔥 anların bitmesini istemedim ..
Özel olarak getirdiği kıyafetler ile yatağa geçtiğimiz anlarda istekli halleri memnun etmek ve zevk vermek için verdiği ultra performans , muhteşem kalçaları ile aklımı başımdan aldığı sahneler hala gözlerimde 😵💫
Sevgili @Bade yaşattığın ve de yaşatma ihtimalin olan tüm güzel zamanlar ve de mükemmel hizmetin, kusursuz diyaloğun için şükranlarımı iletir tekrarlarında irtibatta kalmak üzere sevgi ve saygılarımı iletirim 😍😘
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet
Kullanıcı adınız: Moria
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. Bade
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Mükemmel
Ulaşım Nasıldı ?: Kolay
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Şahsi Araç
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Tam istediğim gibi
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Otelde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: İyi
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Mükemmel
Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Kesinlikle Evet
Referans hakkında diğer detaylar : sevgili @Bade ile görüşmek için çok uzun zamandır fırsat kolluyordum, hafta arası bir kaç msj trafiği ile randevumu alıp dün akşam için program oluşturduk..
Kapıdan girdiği an aurası , kum saati fiziği , balık etli kavramını tam hakkıyla veren görüntüsü , gençliği ve diriliği ile bana bingo dedirtti 🫵
O esmer güzelliğin , sürmeli gözlerin , alımlı hallerin ister istemez etki alanına girmemek imkansız 🤦🏻♂️ sohbetten öpüşmeye geçen anlarda istekli ve ateşli 🔥 🔥 anların bitmesini istemedim ..
Özel olarak getirdiği kıyafetler ile yatağa geçtiğimiz anlarda istekli halleri memnun etmek ve zevk vermek için verdiği ultra performans , muhteşem kalçaları ile aklımı başımdan aldığı sahneler hala gözlerimde 😵💫
Sevgili @Bade yaşattığın ve de yaşatma ihtimalin olan tüm güzel zamanlar ve de mükemmel hizmetin, kusursuz diyaloğun için şükranlarımı iletir tekrarlarında irtibatta kalmak üzere sevgi ve saygılarımı iletirim 😍😘
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet
Ekli dosyalar
Son düzenleme: