Onaylı Referans Uzun zamandır beklediğim bir türlü fırsat bulamadığım görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
2,578
Herkese iyi geceler. Cansel hanımla geçenlerde 2 saatlik güzel bir görüşmemiz oldu. herkesin malumu olunduğu üzere çok kibar çok naif işini gerçekten severek yapan mutlu etmek için kendisini size adayan birisi. ufak bi yol karışıklığından yaklaşık 15 dk geç kaldım gündüzden de önceden anlaştığımız saati 1 saat ertelemek zorunda kaldım sağolsun anlayış gösterdi. izmirde olup kendisiyle tanışıklığı olmayanlar çok büyük kayıpları var demekdir. ben sırf görebilmek için 80 km gittim. yine olsa yine giderim. teşekkürler kraliçe :)

Durum
Sosyal Coin
980
Cansel hanım kibarlığı sıcaklığı sevecenliii esprileri ile beni benden alan nadir modellerden biridir ne mutlu size böyle i özel bir güzellikle görüşme yaptığınız için

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Cansel Ulusoy
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Herkese iyi geceler. Cansel hanımla geçenlerde 2 saatlik güzel bir görüşmemiz oldu. herkesin malumu olunduğu üzere çok kibar çok naif işini gerçekten severek yapan mutlu etmek için kendisini size adayan birisi. ufak bi yol karışıklığından yaklaşık 15 dk geç kaldım gündüzden de önceden anlaştığımız saati 1 saat ertelemek zorunda kaldım sağolsun anlayış gösterdi. izmirde olup kendisiyle tanışıklığı olmayanlar çok büyük kayıpları var demekdir. ben sırf görebilmek için 80 km gittim. yine olsa yine giderim. teşekkürler kraliçe :)
Çok,çok teşekkür ederim 🤗 seni tanımak çok güzeldi 🥰 çok geç olsada uzun bir zaman sonra güzel bir görüşme oldu 🥰🥰 biliyorsun çok yazmıştık,konuştuk ama bir türlü denk gelmedi seni tanıdığım için mutlu oldum güzel yorumun ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim 🤗🤗 umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz 🥰🥰🥰okadar yolu benim için geldin teşekkürler 🥰🥰🥰 kraliçen seni kocaman öpüyor 💋💋 görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları
Cansel hanım kibarlığı sıcaklığı sevecenliii esprileri ile beni benden alan nadir modellerden biridir ne mutlu size böyle i özel bir güzellikle görüşme yaptığınız için
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz o sizin güzel yaklaşımınızdan dolayı çok mutlu oldum teşekkürler 🥰🥰🥰

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye