Onaylı Referans Uzun bir aradan sonra

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,434
Masal gerçekten çok özel biri. Sıcak kanlı,sevecen yanından ayrildiginizda her konuda tatmin olacaksınız. Her fırsatta yanına gitmek isteyeceksiniz(bağımlılıkyapıyor). Ben kaçıncı görüşmemiz oldu sayısını unuttum:) Son görüşmemizden sonra biraz vakit geçti ama özlemle birlikte mükemmel bir 3 saat geçirdik.

Durum
Sosyal Coin
34,813
Tanıtım Konusu Referansları
Masal gerçekten çok özel biri. Sıcak kanlı,sevecen yanından ayrildiginizda her konuda tatmin olacaksınız. Her fırsatta yanına gitmek isteyeceksiniz(bağımlılıkyapıyor). Ben kaçıncı görüşmemiz oldu sayısını unuttum:) Son görüşmemizden sonra biraz vakit geçti ama özlemle birlikte mükemmel bir 3 saat
Teşekkür ederim tatlım 💋💋💋 yine yine yeniden görüşmek ve hoş zamanlar geçirmek dileğiyle 💋💋

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,012
Masal gerçekten çok özel biri. Sıcak kanlı,sevecen yanından ayrildiginizda her konuda tatmin olacaksınız. Her fırsatta yanına gitmek isteyeceksiniz(bağımlılıkyapıyor). Ben kaçıncı görüşmemiz oldu sayısını unuttum:) Son görüşmemizden sonra biraz vakit geçti ama özlemle birlikte mükemmel bir 3 saat geçirdik.
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye