Muhteşem ve asil kadından ateşli ve tahrik edici paylaşımlar. 🔥🔥🔥🧿🧿
muhteşemsin yine
Bu guzeliyi gorupte uyumak ne mümkün 🔥🔥🔥🔥
Yansın geceler kül olsun
@TOMRİS yeteri kadar uykumuzu kaçırıyorsun 😅🔥🔥🔥Uykunuz Kaçsın😈
Zaman yakınlaşıyor bebeğim merak etme öpüşücez 🥰🤫🔥Canım 4 gözle seni bekliyorum İstanbul’da 😊
Gerçekler varken neden hayaller adminim neden 😁🔥😈Neyse ki erken yatmışım, hoş şimdi bunu gördükten sonra bu gece uyayamayacağım hayal kurmaktan
😂 rüyanızada dahil olmak istiyorum 😁🤫🔥😈@TOMRİS yeteri kadar uykumuzu kaçırıyorsun 😅🔥🔥🔥
Tutsak yüreğim biliyorsun sende İnce ince yangın yeri heeepp 🤫😈🔥💋 başarılar 🫠Bugün maç var . Akşama kadar bi maçı bi de seni düşünücez anlaşıldı. O zaman şöyle diyim ben .......... söylenmedi hiç sana layık düşler........ gel bir sarayım Aşkın Olayım......... 🟡🔴 😉💘
Netlikte Ali gibi olun 😁😂
Tişikkirler🥰🔥Müthiş 🤩
O sizin mükemmelliğiniz bayım 🔥💋Mükemmel
Gizlilik cezbeder 😈 cilve ve işve kanununun görünmeyen kuralıdır 😈🔥O emoji hiç yakışmamış oraya ☺️
Merdiven olur tezgah olur koltuk olur aslında merdivende Doggy kulağa hoş geliyor sanki ne dersin? 😈🔥Kaçsın kaçsın
Merdiven seksisi 😘👅
Ohhh sefamız olsun der gibi oldu 😂😂😂😈💋🔥Yansın geceler kül olsun
Uyu bebiş uyu bilinçaltındaysam rüyalarda buluşuruz 🥰🔥😈Bu guzeliyi gorupte uyumak ne mümkün 🔥🔥🔥🔥
Uyku kaçmıyor da bir dizi fragman teaser niteliğinde şeyler rüyaya dahil oluyor 😅Uykunuz Kaçsın😈
Teşekkür ederim canım 🔥muhteşemsin yine
Seviyorum tahrik etmeyi bilirsin 💋 sevişelim,özlendin ❤️🥰🔥Muhteşem ve asil kadından ateşli ve tahrik edici paylaşımlar. 🔥🔥🔥🧿🧿
En sevdiğim… Ee anlatsana biraz neler yapıyoruz?😁🤫😈🔥Uyku kaçmıyor da bir dizi fragman teaser niteliğinde şeyler rüyaya dahil oluyor 😅
Yes,sir😈Çok cezbetti. Doggy ve 🍑👅 😘
Hahaha seve seve 😁🔥😈Al kaçtı işte, şimdi arasında uyutman lazım, yoksa huysuzluk yapıyor 🤪
Cem Yılmaz haklıymış uyudun mu diye mesaj at diyor benim ki😅🔥Uykunuz Kaçsın😈
Walla bir uyumuşum bir uyumuşum nerdeyse işe geç kalacaktım o biçim yani🤣🤣🤣🤣Uykunuz Kaçsın😈
Yüzyüze geldiğimizde önce usulca kulağına fısıldar devamında tatbik ederiz ama tatbikat öncesi fısıltılarım biraz uzun süren cinsten karşılıklı hazırlık kısmı daha fazla zevk veriyir bence 😅En sevdiğim… Ee anlatsana biraz neler yapıyoruz?😁🤫😈🔥
Ben de özledimSeviyorum tahrik etmeyi bilirsin 💋 sevişelim,özlendin ❤️🥰🔥
Uyandıktan sonra gördüysen ondandır sayın sefir 😁Walla bir uyumuşum bir uyumuşum nerdeyse işe geç kalacaktım o biçim yani🤣🤣🤣🤣
❤️Ben de özledim
Kesinlikle… Sabırsızlıkla bekliyorum o anı😈🔥Yüzyüze geldiğimizde önce usulca kulağına fısıldar devamında tatbik ederiz ama tatbikat öncesi fısıltılarım biraz uzun süren cinsten karşılıklı hazırlık kısmı daha fazla zevk veriyir bence 😅
🤣🤣🤣🤣Ewt öyle oldu🤪Uyandıktan sonra gördüysen ondandır sayın sefir 😁
Wp den bi foto atayım da uyu Uyuyabilirsen 🤣 sen şimdi naneyi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ewt öyle oldu🤪
Hadi bakalım bekliyoreee🤣🤣🤣Wp den bi foto atayım da uyu Uyuyabilirsen 🤣 sen şimdi naneyi 🤣🤣🤣🤣
İtfayiyenin uykusu kaçmıșa benziyorUykunuz Kaçsın😈
Bana gelsene,sevişiriz 😈🔥İstediğiniz oldu, kaçtı gitti uyku 👿
Teşekkür ederim 🥰@TOMRİS hanım kırmızılar içinde çok seksi görünüyorsunuz
Sevdim bu durumu 🥰😁Kaçtı bile
😈🔥kaçsııın🫠İtfayiyenin uykusu kaçmıșa benziyor
Ankara da olsam 1dk durmazdım 👿Bana gelsene,sevişiriz 😈🔥
Ankara Türkiye’de her yere yakın bayım 😈Ankara da olsam 1dk durmazdım 👿
Söndürmek ister misin😈🫠🤪Yanıyor mu oralar ?
Teşekkür ederim 😈🔥tablo muazzam
Öyle bir kaçtı ki uyku saat sabah 05:45 hala gelmedi.Uykunuz Kaçsın😈
😍🔥😇Uykunuz Kaçsın😈