Utanıyorumm

Durum
Sosyal Coin
953
Merhaba Değerli Forumdaşlar,
Yaşım 28 Ben genel olarak yaşıtım yada yaşça küçük pembiş tercih ediyorum. Forumda benden yaşça büyük olan 2 pembişimiz var ama iletişim kurmaya bile utanıyorum. (Merak edilirse isim veririm şimdi ortalığı karıştırmayalım) Forumdan fotoğraflarını açıp iç geçiriyorum sadece. Ha öyle çokta fark yok max 8 yaş ama utanıyorum. Niye böyle bilmiyorum ama bunu düşünürken bile çok kasıldım. Sizde de yaş problemler oluyor mu ve ben bu sorunu nasıl çözeceğim

Durum
Sosyal Coin
6,557
Öncelikle doğru bir iletişimin açamayacağı kapı yok. Bunun da anahtarı forumdaki kütüphanede yeterinde anlatıldı. Eminim okumuşsunuzdur.

https://centilmens.xyz/forums/sosyallesme-yol-haritasi.2734/

Görüşme sırasında da yine doğru davranışlar ile iyi bir izlenim bıraktığınızda, bir sonraki görüşmelerde daha rahat randevu alabilirsiniz.

Durum
Sosyal Coin
7,375
Bu açıdan hiç bakmamıştım bu mantıkla ben 49 yaşımdayım o zaman sevişme ihtimalim git gide azalıyor mu dostum :ROFLMAO:
Şaka bir yana bence takılmaya gerek yok ben bu yaşımdayım ama hiç öyle hissetmiyorum.
Benim baktığım şeyler göğüsleri büyük ve dik mi, kalçalar büyük mü, fiyatı ve zaman bakımından uygunluğu müsaitse yaşına takılmıyorum. Ama şöyle ki benim için görüşmeler birazda muhabbet havası olsun istiyorum terapi gibi bir nevi o bakımdan yaş ortalaması yüksek olabiliyor.
Sonuçta karşındaki kişiden bir hizmet alıyorsun ve o kişinin kuralları olabilir belli bir zümreye hizmet vermek isteyebilir normaldir.
Bu zümrenin içindeysen bence bir sorun yok. Zaten 8 yaşta uçuk değil. Utanacak birşey yok diye düşünüyorum belki bu benim utanmazlığımdır :LOL:

Durum
Sosyal Coin
762
Merhaba Değerli Forumdaşlar,
Yaşım 28 Ben genel olarak yaşıtım yada yaşça küçük pembiş tercih ediyorum. Forumda benden yaşça büyük olan 2 pembişimiz var ama iletişim kurmaya bile utanıyorum. (Merak edilirse isim veririm şimdi ortalığı karıştırmayalım) Forumdan fotoğraflarını açıp iç geçiriyorum sadece. Ha öyle çokta fark yok max 8 yaş ama utanıyorum. Niye böyle bilmiyorum ama bunu düşünürken bile çok kasıldım. Sizde de yaş problemler oluyor mu ve ben bu sorunu nasıl çözeceğim
İnan ki o pembişler kimse bilemedim,kapıdan içeri girdiğin an seni alıp baş köşeye koyarlar,ikramlar muhabbet derken ne heyecan kalır ne bir şey..sıkıntı ,problem yapacak hiç bir şey yok

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈 ve Tom Ford
Durum
Sosyal Coin
8,710
İşe öyle bakarsak inan işin içinden çıkamazsın kardeşim, bu ortam al gülüm ver gülüm ortamıdır sen kibar ne istediğini bilen ne alacağını bilen biri olarak ortamda geziyorsan ne konuştuğunu , ne yazdığını davranış ve hareketlerinin , üslubunun olumlu olduğunun farkındaysan canın istediği , gönlünün çektiği tüm bayan üyelere yazabilirsin hiç çekinme , bayan üyelerin bir kısmı yaş sınırı vs koymuştur ama bir kısmı koymaz sen yaş sınırı uygulaması yapmayan bayanlar ile şık ve kibar iletişim ile irtibata geçebilirsin .Zaten senin yazım dilin olgunluğun vs karşıdaki hanımefendide senin hakkında intiba bırakır 😉

Bu ortamda o kadar ince düşünme , ona bakarsan ben kendimden 20 yaş küçük bayanlar ile görüşmeler yapıyorum 😉 hiç takılma büyük , küçük yaş olarak ; beğen yaz karşı taraf olumlu ise görüş geç..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
953
Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum en kısa sürede bir deneme yapıp yaşadığım deneyimi paylaşacağım 😁

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum en kısa sürede bir deneme yapıp yaşadığım deneyimi paylaşacağım 😁
Önemli olan yaşı değil işlevi :D Rahat ol biraz :D Edepli adaplı kültürlü birine benziyorsun, hele birde bir insanda utanma duygusu varsa yolun yarısı tamam sayılır. Sıkıntı yapma yaşa başa kimse bakmıyor. Düşüncelerin fikirlerin ve davranışların ne kadar olgun olduğu önemli kaç yaşında olduğun yada karşındakinin kaç yaşında olduğu değil.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Michael, kingcrimson ve suskunsadt
Durum
Sosyal Coin
7,985
Kendimiz bulunduğumuz ortama ayak uydururuz , utanmak daha yeni başladın demek
ama bence çekinme niyet belli niyeti çektiren belli.
Sıvı gibi ol her kaba sığarsın önce özgüven forumdaş

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
611
Yaş bu işte aynı zamanda tecrübe demek, onlar nasıl yaklaşacağını, senin heyecanını anlayacaklardır. Bence dikkate alınmaması gereken bir detay

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
37,725
Bu kadar değerli öğüde bi ekleme de ben yapayım: Abla deme, gün gelir lazım olur 🙋‍♂️

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Michael
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye