Pazartesi akşamı güneş hiç batmadı aslında benim için. Yine muhteşem güzelliğiyle açtı kapıyı, yine hayran olduğum gülüşü ile karşıladı beni… Güzelliğiyle, seksiliğiyle, hanımefendiliğiyle, gülüşüyle, sohbetiyle, yataktaki yaramazlıklarıyla gecemi güneş gibi aydınlattı.
Onunla sohbet ederken bir ömür onu dinleyebileceğini düşünüyor insan, onunla içerken her masada olması gerektiğini, yatağa geçtiğimizde o yataktan hiç çıkası gelmiyor insanın ve her seferinde ben neler yaşadım dedirtiyor.
Arkadaşlar herşeyden önce çok hanımefendi ve saygı duyulası bir kadın karşılayacak sizi. Özel anlara geçtiğinizde şaşkınlıktan ne yaşadığınızı anlamayacaksınız.
Bir yanım onu paylaşmak istemediğim için referans yazma diyor ama, bir yanım bu duyguları herkes yaşamalı diyor.
Kendimi çok özel hissettiğim muhteşem saatler geçirdik.
İyi ki varsın bebitoo, herşey için teşekkürler…
En kısa zamanda görüşmek üzere 😘
Onunla sohbet ederken bir ömür onu dinleyebileceğini düşünüyor insan, onunla içerken her masada olması gerektiğini, yatağa geçtiğimizde o yataktan hiç çıkası gelmiyor insanın ve her seferinde ben neler yaşadım dedirtiyor.
Arkadaşlar herşeyden önce çok hanımefendi ve saygı duyulası bir kadın karşılayacak sizi. Özel anlara geçtiğinizde şaşkınlıktan ne yaşadığınızı anlamayacaksınız.
Bir yanım onu paylaşmak istemediğim için referans yazma diyor ama, bir yanım bu duyguları herkes yaşamalı diyor.
Kendimi çok özel hissettiğim muhteşem saatler geçirdik.
İyi ki varsın bebitoo, herşey için teşekkürler…
En kısa zamanda görüşmek üzere 😘