Günaydınnnnn tüp çikolatamı alıp geliyorum 🙈🙈🙈🙈🫣🫣🫣🫣🤪🤪🤪Güü nayy dınn 🎈
tüp mü 😌Günaydınnnnn tüp çikolatamı alıp geliyorum 🙈🙈🙈🙈🫣🫣🫣🫣🤪🤪🤪
cok haklisinizÜzerinize böyle ince şeyler giyerseniz tabii ki de üşürsünüz Defne hanım,havalar soğudu lütfen dikkat edin kendinize...😁😁😁
Rica edeceğim yapmayın şunu fotoğrafı gördükten sonra bende ne çalışma isteği kaldı nede günüm aydınlandı şuan boş boş etrafa bakıyorum 😂😂 ama harikulade bir kareGüü nayy dınn 🎈
iyi birsey soyledin dimi 😉😉Rica edeceğim yapmayın şunu fotoğrafı gördükten sonra bende ne çalışma isteği kaldı nede günüm aydınlandı şuan boş boş etrafa bakıyorum 😂😂 ama harikulade bir kare
Sizi tenzih ederim @DEFNE size kötü bir anlam içeren konuşma yapmak ne mümkün aksine ben anlatamadım affola şunu anlatmak istedim ben bu fotoğrafı gördükten sonra günümü nasıl geçireceğim yanımda siz olmadan 🥴iyi birsey soyledin dimi 😉😉
Şeffaflık iyidir…Güü nayy dınn 🎈
Isı transferi iyi gelebilir diye düşünüyorum @DEFNEGüü nayy dınn 🎈
herzamanŞeffaflık iyidir…
👍🏻👍🏻Isı transferi iyi gelebilir diye düşünüyorum @DEFNE
Öncelikle GÜNAYDIN, ben ısıtırım @DEFNE hnm.Güü nayy dınn 🎈
Evett tüpp çikolataaa sanki çok seviyorsun gibi geldi yapacaklarımı 🫣🫣🫣🤪tüp mü 😌
Ayaklardan başlayabilirimm ısıtmaya🔥❤️🔥❤️🔥Güü nayy dınn 🎈
mükemmel güzellikGüü nayy dınn 🎈
Üstündekileri çıkar belki ısınırsın 😋Güü nayy dınn 🎈
Seksi ısıtma yapsamGüü nayy dınn 🎈
😜Üstündekileri çıkar belki ısınırsın 😋
yokki biseyÜstündekileri çıkar belki ısınırsın 😋
öyle isiniliyordu dimiBeraber ısınabilir miyiz
tskler 💙çok iyi
Ben görüyorum var var çıkar bence 😀yokki bisey
Isıtırlar ( başlığa karşılık) 😉Güü nayy dınn 🎈
yaa diyosunnnIsıtırlar ( başlığa karşılık) 😉
🫠🫠Sizi tenzih ederim @DEFNE size kötü bir anlam içeren konuşma yapmak ne mümkün aksine ben anlatamadım affola şunu anlatmak istedim ben bu fotoğrafı gördükten sonra günümü nasıl geçireceğim yanımda siz olmadan 🥴
Böyle harika varlığın üşümesinden kendimi sorumlu tutuyorum, emrinizdetim Defne hanım.Güü nayy dınn 🎈
lazimmmısıtıcı mı lazım
😘@DEFNE hanım , bu kusuruz görsellerden sonra ateş seviyem yükseldi