Onaylı Referans Unutulmyacak Bir"İNCİ" görüşme ☺️

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
3,112
Tomris Hanımla ilk kez geçtiğimiz hafta tanışma ve uzun bir görüşme imkanım oldu.Bu kadar çok geç tanıştığım için kizsamda Ankaranin İNCİSİNİ keşfetmenin hazzı sevinci hala tadı damağımda... büyüleyici seksi güzelliği, hoş tatlı sohbeti, genel kültürü, yataktaki marifetleri 5 saatlik bir program Tomrisle 5dk gibi akıp geçti
Kısaca Tomris'le tanışmak tanrının bir lütfu gibi.. en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle 😘

Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
Tomris Hanımla ilk kez geçtiğimiz hafta tanışma ve uzun bir görüşme imkanım oldu.Bu kadar çok geç tanıştığım için kizsamda Ankaranin İNCİSİNİ keşfetmenin hazzı sevinci hala tadı damağımda... büyüleyici seksi güzelliği, hoş tatlı sohbeti, genel kültürü, yataktaki marifetleri 5 saatlik bir program Tomrisle 5dk gibi akıp geçti
Kısaca Tomris'le tanışmak tanrının bir lütfu gibi.. en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle 😘
Tatlım çok teşekkür ediyorum kıymetli referansın için 🥰 her zaman beklerim çok öpüyorum ❤️🌸 sevgiler 🥰🔥

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: yağız can, Deadpool ve Arass
Durum
Sosyal Coin
42,982
referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: yağız can
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye