Onaylı Referans Unutulmaz bir gece

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
7,466
@TOMRİS ile en iyi deneyimi yaşadım, başından beri mesajıma cevap vermede çok hızlı ve nazikti. Zamanı ayarladık ve oldukça hızlı bir şekilde yerimizi aldık. Beni çok seksi bir kıyafetle dairesine kabul etmesine çok şaşırdığımı söylemeliyim, kapıyı açtığında şaşkına döndüm.

Beni hemen bir öpücükle karşıladı ve içecek bir şey isteyip istemediğimi sordu ve bana bir bira ve çok güzel atıştırmalıklar getirdi. Bir süre oturduk ve çok tutkulu öpücüklerle konuştuk (ana dilimin Türkçe olmadığını ve beni anlamak için elinden geleni yaptığını söylemeliyim, bunu gerçekten takdir ettim).

Odaya gittik ve kıyafetlerini çıkardığında tek kelimeyle mükemmel bir vücuda sahip bir kadın gördüm, podyum modeli vücuduyla çok seksi bir kadın ve bunu narin ve güzel bir yüzle tamamlıyor.
Eşsiz öpücükler veriyor, sadece onun en iyisi olduğunu söyleyebilirim ve onunla iletişime geçmekten bir an bile tereddüt etmemelisiniz.

Not: İncelememde hatalar varsa özür dilerim, bu forumdaki ilk incelemem ve ayrıca çevirmeni kullanarak yazıyorum

Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
@TOMRİS ile en iyi deneyimi yaşadım, başından beri mesajıma cevap vermede çok hızlı ve nazikti. Zamanı ayarladık ve oldukça hızlı bir şekilde yerimizi aldık. Beni çok seksi bir kıyafetle dairesine kabul etmesine çok şaşırdığımı söylemeliyim, kapıyı açtığında şaşkına döndüm.

Beni hemen bir öpücükle karşıladı ve içecek bir şey isteyip istemediğimi sordu ve bana bir bira ve çok güzel atıştırmalıklar getirdi. Bir süre oturduk ve çok tutkulu öpücüklerle konuştuk (ana dilimin Türkçe olmadığını ve beni anlamak için elinden geleni yaptığını söylemeliyim, bunu gerçekten takdir ettim).

Odaya gittik ve kıyafetlerini çıkardığında tek kelimeyle mükemmel bir vücuda sahip bir kadın gördüm, podyum modeli vücuduyla çok seksi bir kadın ve bunu narin ve güzel bir yüzle tamamlıyor.
Eşsiz öpücükler veriyor, sadece onun en iyisi olduğunu söyleyebilirim ve onunla iletişime geçmekten bir an bile tereddüt etmemelisiniz.

Not: İncelememde hatalar varsa özür dilerim, bu forumdaki ilk incelemem ve ayrıca çevirmeni kullanarak yazıyorum
¡Mi querido Chris! Mi dulce español Fue genial conocerte y hacer el amor😋 He oído que los hombres latinos son carismáticos y comprensivos, pero no tanto como tú.♥️ Aunque intentamos llevarnos bien a través de la traducción, pudimos transferirnos nuestra buena energía el uno al otro.😍 No olvides las palabras turcas que te enseñé😍 Estoy muy feliz de conocerte Gracias por todo. Muchas gracias por venir y hacerme sonreír♥️ Espero verte otra vez Adiós 🌸🌸

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool ve Arass
Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları

🥲🥲 Canım canım Chris! Tatlı İspanyolum🥰 Seninle tanışmakta sevişmekte çok güzeldi😋 Latin erkeklerinin karizmatik olduğu kadar sempatik olduğunu duymuştum ama senin kadar değil.♥️ Her ne kadar translate üzerinden anlaşmaya çalışsakta birbirimize güzel enerjimizi aktarabildik.😍 Sana öğrettiğim Türkçe kelimeleri unutma 😍 Seni tanıdığım için çok mutluyum🫠 Herşey için geldiğin için yüzümü gülümsettiğin için çok teşekkür ediyorum♥️ Umarım tekrar karşılarız🥰 Hoşçakal 🌸🌸

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: bulist34 ve Arass
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye