Duo Görüşme Unutulmaz bir deneyim için... Nihal&Banu <3

Duo Görüşme duyuru ve referans konusudur
Durum
Sosyal Coin
886
Merhaba değerli üyeler,

Yaklaşık bir ay önce @Nihal Hanım ve @Sarı Şeker Banu Hanım ile birlikte 4 saatlik bir görüşmemiz oldu. Yalova'dan bulundukları konuma rahatça ulaşım sağladım. Randevu öncesinde Nihal Hanım ile whatsapp üzerinden konuşup anlaştık. Banu Hanım ve Nihal Hanım çok sıcakkanlı insanlar, misafirperverlikleri için buradan teşekkür ediyorum. Kendi evimdeymişim gibi hissettirdiler sağolsunlar. Görüşme harika geçti, bana yaşattıkları bu büyük deneyim için kendilerine sonsuz teşekkürler.

Tekrardan görüşmek üzere...

Durum
Sosyal Coin
19,551
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba değerli üyeler,

Yaklaşık bir ay önce @Nihal Hanım ve @Sarı Şeker Banu Hanım ile birlikte 4 saatlik bir görüşmemiz oldu. Yalova'dan bulundukları konuma rahatça ulaşım sağladım. Randevu öncesinde Nihal Hanım ile whatsapp üzerinden konuşup anlaştık. Banu Hanım ve Nihal Hanım çok sıcakkanlı insanlar, misafirperverlikleri için buradan teşekkür ediyorum. Kendi evimdeymişim gibi hissettirdiler sağolsunlar. Görüşme harika geçti, bana yaşattıkları bu büyük deneyim için kendilerine sonsuz teşekkürler.

Hakkımdaki güzel düşünceleriniz ve bu güzel referans için teşekkür ederim inşallah tekrar aynı misafirperverlikle beklerim öpüyorum

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Arass
Durum
Sosyal Coin
20,341
Merhaba değerli üyeler,

Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Nihal
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye