Herkese merhaba forumdaşlar. @Bahar hanım ile en sonunda görüşme fırsatı bulabildim. Sonunda diyorum çünkü nereden baksan 3 kere falan mesajlaştık ama benim önceden yaşadığım bir dolandırıcılık konusunda bazı soru işatelerim olduğu için haftasonu denk gelemedik. Ama çok ama çoookkk pişmanım daha öncesinde görüşme yapamadığım için. Ön ödeme konusunda hiç bir şüpheniz olmasın benim içimi ön ödeme konusunda ferahlattı. Demin dediğim gibi Bahar Hanım konusunda tek pişmanlığım önceden görüşmemek oldu.
İletişim: Mesajıma hemen geri dönüş yaptı. Kendimi tanıttıktan sonra randevu günü ve saatini hemen belirledik.
Konum: Marmaray ile kolay gidilip gelinebilir zaten kendisinin yönlendirmesi ile kolaylıkla gidiliyor.
Performans: Özel anlara girmek istemiyorum.
İlgi alaka: Görüşme öncesi istediğim kıyafeti giyip beni kırmadı. İkramı bol.
Sohbet: Sadece sohbet için bile gelinir. Sabahlara kadar sadece oturup sohbet muhabbet bile edilir.
Forumdaşlar yukarıda belirttiğim gibi tek pişman olacağınız konu Bahar ile tanışmamız olur. Benim pişmanlığım daha önce tanışmamış olmak.
İyi forumlar...
İletişim: Mesajıma hemen geri dönüş yaptı. Kendimi tanıttıktan sonra randevu günü ve saatini hemen belirledik.
Konum: Marmaray ile kolay gidilip gelinebilir zaten kendisinin yönlendirmesi ile kolaylıkla gidiliyor.
Performans: Özel anlara girmek istemiyorum.
İlgi alaka: Görüşme öncesi istediğim kıyafeti giyip beni kırmadı. İkramı bol.
Sohbet: Sadece sohbet için bile gelinir. Sabahlara kadar sadece oturup sohbet muhabbet bile edilir.
Forumdaşlar yukarıda belirttiğim gibi tek pişman olacağınız konu Bahar ile tanışmamız olur. Benim pişmanlığım daha önce tanışmamış olmak.
İyi forumlar...