Onaylı Referans Tugba hanim Ile outcall

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,916
Merhabalar,

Yogunluktan dolayi gecikmeli olarak yaziyorum. Gece hafta izmir seyahetimde Tugba hanim Ile outcall gorusmemiz oldu. Kendisi cok sicak kanli ve guzel bir hanimefendi. Zamaninda geldi ve gelene kadar konusmasi cok samimi. Fotograflardan daha seksi ve guzel buldum. Yuz olarakda oldukca guzel diyebilirim. Seks konusunda basarili, guzel bir gorusme oldu.

Tugba hanima sevgiler, tekrar gorusmek uzere..:)

Durum
Sosyal Coin
12,409
Tanıtım Konusu Referansları
Merhabalar,

Yogunluktan dolayi gecikmeli olarak yaziyorum. Gece hafta izmir seyahetimde Tugba hanim Ile outcall gorusmemiz oldu. Kendisi cok sicak kanli ve guzel bir hanimefendi. Zamaninda geldi ve gelene kadar konusmasi cok samimi. Fotograflardan daha seksi ve guzel buldum. Yuz olarakda oldukca guzel diyebilirim. Seks konusunda basarili, guzel bir gorusme oldu.

[COLOR=rgb(var(--global-inputlar--m))]Tugba hanima sevgiler, tekrar gorusmek uzere.[/COLOR]

Teşekkür ederim tatlım 🥰 izmiiire geldiğinde tekrar görüşmek üzere 👋😎

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SecretEngineer
Durum
Sosyal Coin
1,558
Kendisine nasıl ulaşabiliriz acaba iletişim numarasını paylaşabilir misiniz özelden

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
16,649
Merhabalar,

Tugba hanima sevgiler, tekrar gorusmek uzere..:)
Referans ve paylaşım için teşekkürler 😊

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye