Onaylı Referans Tomris yine yeniden

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
1,555
Bilenler bilir Tomris ankaranın en konsept kızıdır. Niye derseniz amaç sadece ....... değilde gidip sohbet edip sosyalleşeceğiniz ve Sosyalleşeceğiniz (2 ncisi büyük harfle ;) ) bir kız ise tomris rakipsizdir. Japon geyşa kültürünü veya abd de bir zamanlar olan gentleman club olayını biliyorsanız ne dediğimi anlayacaksınız. Gidersiniz tertemiz bir mekan size ikramlar ve her konuda (yani sadece eee canım daha daha nasılsın değil ama dolar ne olur gazete de falaca konuyu okudunmu vb vb ) her konuyu konuşabileceğin biri zamanın nasıl geçtiğini anlamazken bi bakarsın kanepede saldırı başlamış.

Yatak odası mekanik değil son derece keyifli gülerek eğlenerek tam bir gf yani hadi bitir işini çık muhabbeti değil. Özellikle deep throat konusunda bir üstad. Eğer seviyorsanız ve tomris ile denerseniz bir daha başka hiç kimsenin yaptığından zevk alamayacaksınız

Ben şahsen anatomik olarak insanda nefes borusunun ağızdan o kadar uzakta olduğunu bu sayede öğrendim :)

Genel bilgiler ev çok rahat ulaşılan rahat bir yerde ama sakin görülme riski olmayan bir sokakta. Hafta içi park yeri şansı yüksek hafta sonu biraz zor

Ev çok temiz özellikle yatak odasındaki yatağın rahatlığına bayıldım bir dahaki sefere marka modeline bakıp eve de alacağım

Banyo temiz ve sıcak su problemsiz havlular mis gibi

Özetle sadece sohbet için bile gidilir. Devamı da harika bir bonus olur

Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
Bilenler bilir Tomris ankaranın en konsept kızıdır. Niye derseniz amaç sadece ....... değilde gidip sohbet edip sosyalleşeceğiniz ve Sosyalleşeceğiniz (2 ncisi büyük harfle ;) ) bir kız ise rakipsizdir. Japon geyşa kültürünü veya abd de bir zamanlar olan gentleman club olayını biliyorsanız ne dediğimi anlayacaksınız. Gidersiniz tertemiz bir mekan size ikramlar ve her konuda (yani sadece eee canım daha daha nasılsın değil ama dolar ne olur gazete de falaca konuyu okudunmu vb vb ) her konuyu konuşabileceğin bir ,amanın nasıl geçtiğini anlamazken bi bakarsın kanepede saldırı başlamış.

Yatak odası mekanik değil son derece keyifli gülerek eğlenerek tam bir gf yani hadi bitir işini çık muhabbeti değil. Özellikle deep throat konusunda bir üstad. Eğer seviyorsanız ve tomris ile denerseniz bir daha başka hiç kimsenin yaptığından zevk alamayacaksınız

Ben şahsen anatomik olarak insanda nefes borusunun ağızdan o kadar uzakto olduğunu bu sayede öğrendim :)

Genel bilgiler ev çok rahat ulaşılan rahat bir yerde ama kalabalık görülme riski olmayan bir sokakta. Hafta içi park yeri şansı yüksek hafta sonu biraz zor

Ev çok temiz özellikle yatak odasındaki yatağı rahatlığına bayıldım bir dahaki sefere marka modeline bakıp eve de alacağım

Özetle sadece sohbet için bile gidilir. Deva ı da harika bir bo us olur
Ya hayatım senin referansların için forumda ayrı bi bölüm açılmalı…”örnek maviş referansları”adlı bir konunun altına senin referansların eklenmeli..Hayır abartmıyorum çok samimi söylüyorum😚 kuşum çok özleşmişiz,biraz Özlem giderdik çok iyi geldi en az senin kadar bana da arayı fazla uzatmayalım lütfen…nazik düşüncelerin,beyefendi kişiliğin için ben teşekkür ederim❤️ Kendine çok iyi bak bir @serdar64 kolay yetişmiyor😁🥰 öpüyorum çok💋🥰

Durum
Sosyal Coin
24,648
Bilenler bilir Tomris ankaranın en konsept kızıdır. Niye derseniz amaç sadece ....... değilde gidip sohbet edip sosyalleşeceğiniz ve Sosyalleşeceğiniz (2 ncisi büyük harfle ;) ) bir kız ise tomris rakipsizdir. Japon geyşa kültürünü veya abd de bir zamanlar olan gentleman club olayını biliyorsanız ne dediğimi anlayacaksınız. Gidersiniz tertemiz bir mekan size ikramlar ve her konuda (yani sadece eee canım daha daha nasılsın değil ama dolar ne olur gazete de falaca konuyu okudunmu vb vb ) her konuyu konuşabileceğin biri zamanın nasıl geçtiğini anlamazken bi bakarsın kanepede saldırı başlamış.

Ben şahsen anatomik olarak insanda nefes borusunun ağızdan o kadar uzakta olduğunu bu sayede öğrendim :)

Genel bilgiler ev çok rahat ulaşılan rahat bir yerde ama sakin görülme riski olmayan bir sokakta. Hafta içi park yeri şansı yüksek hafta sonu biraz zor

Ev çok temiz özellikle yatak odasındaki yatağın rahatlığına bayıldım bir dahaki sefere marka modeline bakıp eve de alacağım

Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: TOMRİS ve serdar64
Durum
Sosyal Coin
42,982

referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: TOMRİS ve serdar64
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular