Bilenler bilir Tomris ankaranın en konsept kızıdır. Niye derseniz amaç sadece ....... değilde gidip sohbet edip sosyalleşeceğiniz ve Sosyalleşeceğiniz (2 ncisi büyük harfle ) bir kız ise tomris rakipsizdir. Japon geyşa kültürünü veya abd de bir zamanlar olan gentleman club olayını biliyorsanız ne dediğimi anlayacaksınız. Gidersiniz tertemiz bir mekan size ikramlar ve her konuda (yani sadece eee canım daha daha nasılsın değil ama dolar ne olur gazete de falaca konuyu okudunmu vb vb ) her konuyu konuşabileceğin biri zamanın nasıl geçtiğini anlamazken bi bakarsın kanepede saldırı başlamış.
Yatak odası mekanik değil son derece keyifli gülerek eğlenerek tam bir gf yani hadi bitir işini çık muhabbeti değil. Özellikle deep throat konusunda bir üstad. Eğer seviyorsanız ve tomris ile denerseniz bir daha başka hiç kimsenin yaptığından zevk alamayacaksınız
Ben şahsen anatomik olarak insanda nefes borusunun ağızdan o kadar uzakta olduğunu bu sayede öğrendim
Genel bilgiler ev çok rahat ulaşılan rahat bir yerde ama sakin görülme riski olmayan bir sokakta. Hafta içi park yeri şansı yüksek hafta sonu biraz zor
Ev çok temiz özellikle yatak odasındaki yatağın rahatlığına bayıldım bir dahaki sefere marka modeline bakıp eve de alacağım
Banyo temiz ve sıcak su problemsiz havlular mis gibi
Özetle sadece sohbet için bile gidilir. Devamı da harika bir bonus olur
Yatak odası mekanik değil son derece keyifli gülerek eğlenerek tam bir gf yani hadi bitir işini çık muhabbeti değil. Özellikle deep throat konusunda bir üstad. Eğer seviyorsanız ve tomris ile denerseniz bir daha başka hiç kimsenin yaptığından zevk alamayacaksınız
Ben şahsen anatomik olarak insanda nefes borusunun ağızdan o kadar uzakta olduğunu bu sayede öğrendim
Genel bilgiler ev çok rahat ulaşılan rahat bir yerde ama sakin görülme riski olmayan bir sokakta. Hafta içi park yeri şansı yüksek hafta sonu biraz zor
Ev çok temiz özellikle yatak odasındaki yatağın rahatlığına bayıldım bir dahaki sefere marka modeline bakıp eve de alacağım
Banyo temiz ve sıcak su problemsiz havlular mis gibi
Özetle sadece sohbet için bile gidilir. Devamı da harika bir bonus olur
Son düzenleme: