3 Şubat 2023 cumartesi gecesi iki kulüp gezmesinden sonra eve dönüş yolundaydım. Yolda X de sohbet odasına girdim saat gece 04:00. Odada kısa bir sohbet. Daha önce @Tomris ciğim ile yüzyüze görüşmüştük ama program yapma şansımız ilk görüşmede olmamıştı. X odasında çorba muhabbeti geçti. Canım çorba içelim mi teklifine, olumlu yanıt alınca, bana attığı konuma bir baktım. 10 dk. Dedim canım eşofmanları çek geliyorum. Tamam dedi cnmcım. Soluğu kapısında aldım. Güzel ve keyifli çorba muhabbetinden sonra evine bıraktım. O çorbacı da muhabbetimiz de çok güzeldi.. Verdiğin dostça tavsiyeler beynimin içinde. Unutmam onları.. Ayrıca bunun içinde çok teşekkür ediyorum cnm benim. 🤗Gel istersen bir kahve içelim teklifine hayır diyemedim tabiki. Yeni evini de görecektim. 🥰Çok güzel bir rezidansta evi. Ayrıntılı çok güzel dizayn edilmiş. Çok beğendim. Bir de çok temiz. 😇Tabiki Lokum la da tanıştık. Ayrılana kadar Lokum beni öpücüklere boğdu. Minnak ve çok sevimli bir Terrier kendileri.. 🥰Kahveden sonra bir anda kendimi @Tomris çiğimin yanında buluverdim. Dudakların birleşmesiyle başlayan yakınlaşma, kanepe de deep oralle devam etti.😈 Ama ne oral... 🥵 O çok güzel yatak odasına geçmemizle, güzel bir müzik eşliğinde, ışık ambiansı altında bedenlerin sevişmesi, ruhların ona uyumu… 😍🥰😘Tertemiz bir ten, harika kıvrımlar…😘 Karşılığını verdim tabiki… Aynı şekilde…Bir de o doggy deki manzara karşısında durmak mümkün değil… O nasıl bir toto…Öpmeden, dili kullanmadan durmak mümkün mü!!😛😝😋 Uzun bir gün mekandan çıkmış vucüt yorgun ama libido tavan…. 😈Doğal güzel memitoları sevmeden öpmeden, hissetmeden olmaz tabiki…😈 İlk turumuzu probone, doggy, spoon denemelerinden sonra harika bir cowgirl ile tamamladık…🥵🥵O kalçaları cowgirlde hissetmek ve @Tomris in inip kalkmalarıyla ritime çok fazla dayanmak herkesin harcı değil diye düşünmemek elde değil tabiki….🥵🥵Karşınızdaki kadın gerçekten seks yapmayı biliyor ve seviyor… 😈😈İlk görüşmemiz olmasına rağmen yanında o kadar rahattım ki sanki sevgilimin yanındaydım…😇😇 Doddy de o ense ve kulak bölgesine doyasıya öpmek, o güzel kokusunu içine çekmek kadar zevk veren başka ne olabilir… 😇😇Dudaklarına doyamadım. 😈Çıplak vücüdun ile ayakta seni görmek ne kadar etkileyici… O hatlarını izlemek ne kadar zevkli bir bilsen güzel kadın…. Sabahın 7 si olmuş biz ikinci turda… Doyulmuyor çünkü, doyamıyorsunuz bu seksi ve güzel kadına…. Bu kez doggy de harika bir final daha….😈😈Doğal gelişen bir program kadar güzeli de yok sanırım…😇😇 Anlık… Herşey çok güzeldi…. Ve tekrarlanacak tabiki… Bana çok güzel zamanlar yaşattın @Tomris ciğim.😘😘 Bunları yazarken tekrar yaşıyorum inanın… Beni evinde o kadar güzel ağırladın ki, o zamanlarda birer sevgili gibiydik…😇😇 Vedalaşıp ayrılmak vakti geldiğinde, düşündüğüm tek şey, biz bunu tekrarlamalıydık… Ve tekrarı olacaktır kısmetse…😈😈 Her şey için çok teşekkür ederim, güzel kadın… Yaşanılması gereken harika bir kadınsın…🥰🥰 Benim iyikilerim densin… İyi ki varsın…. Seviliyorsun….😇😇🥰😘
Ekli dosyayı görüntüle 250d65df0e77462eb8e558a01e806e96.mov
Ekli dosyayı görüntüle 250d65df0e77462eb8e558a01e806e96.mov