Kullanıcı adınız: @Khanral
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız: @TOMRİS
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Sonuç odaklı anında görüntü.
Ulaşım Nasıldı ?: Toplum taşıma.
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Metrobüs.
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet, fotoğraflardan daha çok beğendim.
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır.
Partner Karşılaması Nasıldı ?: İçten ve Islak 🤭
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde görüştüm.
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Temiz ve düzenli.
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Bir an olsun ilgisini eksik etmedi.
Partnerin Yatak Performansı : Yedi bitirdi. 😅
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır.
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet fazlasıyla.
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır.
Tekrar Görüşür müsünüz ?: 10 parmak evet. 👍
Referans hakkında diğer detaylar : Selamlar,
Tomris İstanbul'a geldiğinde ilk görüşmeyi yapabilme şansına eriştikten sonra İstanbul'daki son görüşmesi içinde kendisiyle hafta ortasında erkenden iletişime geçmiştim. Cumartesi akşamının tam GFE tadında geçmesi için 6 saatlik görüşme planladım. Aklımdakiler yemek, sarmaş dolaş film izlemek ve Tomris'in anlatmaya kelime bulamadığım kıvrımlı dolu hatlara sahip vücuduydu.
Eve vardığımda kıvrımlı hatlarını belli eden kırmızı/bordo karışımı bir kısa şort ve üstü vardı, adeta üstüne yapışmıştı ve çok baştan çıkarıcıydı. O kadar özleşmişiz ki kapıdan oturma odasına zor geçtik. Biraz hoş beş sohbetten sonra fırına ıspanak böreği koyacağını söyledi olur dedim, hemen o ara hoş geldin sexine geçtik. 😁
Yeme içme sırasında Tomris ile forum ve ilişkiler hakkında güzel fikir alışverişlerinde bulunduk. Kendisi çok akıllı bir kadın ve yaptığı eylemlerin çok farkında biri. Evimin hanımı olsa ipleri ona bırakırdım. Dünyayı yönetir.
Ben yatak konusunda referanslarda şöyle yaptık, böyle yaptık, şöyle ters çevirdim gibi, yazabilen arkadaşlardan değilim, öyle bir edebi bilgim, kalemimde yok. Sex yaptık işte. Neyin detayına gireyim. 🤪
İkinci görüşmemizin Z raporu kısaca; yemek yedik, Netflix'de 2 film bitirdik, romantik bir akşam geçirdik, toplamda 6 birliktelik yaşadık. Güzel geçen anlar ve muhabbetler. Daha ne olsun. Yanından çok dolu bir şekilde ayrıldım.
İstanbul'dan bir Tomris geldi geçti, iyi ki geldi geçti, kendisini tanıdığım için çok mutluyum, karşılıklı güzel anılara sahip olduk. Tomrisle yaşadıklarımızı düşünürken bu gece hala gözüme uyku girmiyor. 🙇♂️
Bu hafta seni kapattım tosbik diyordu, bende seni kapattım güzel hatun.
İleri de bir gün Ankara topraklarında görüşmek üzere. 💕
Hoşça kal. 👩❤️👨
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet.
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız: @TOMRİS
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Sonuç odaklı anında görüntü.
Ulaşım Nasıldı ?: Toplum taşıma.
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Metrobüs.
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet, fotoğraflardan daha çok beğendim.
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır.
Partner Karşılaması Nasıldı ?: İçten ve Islak 🤭
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde görüştüm.
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Temiz ve düzenli.
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Bir an olsun ilgisini eksik etmedi.
Partnerin Yatak Performansı : Yedi bitirdi. 😅
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır.
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet fazlasıyla.
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır.
Tekrar Görüşür müsünüz ?: 10 parmak evet. 👍
Referans hakkında diğer detaylar : Selamlar,
Tomris İstanbul'a geldiğinde ilk görüşmeyi yapabilme şansına eriştikten sonra İstanbul'daki son görüşmesi içinde kendisiyle hafta ortasında erkenden iletişime geçmiştim. Cumartesi akşamının tam GFE tadında geçmesi için 6 saatlik görüşme planladım. Aklımdakiler yemek, sarmaş dolaş film izlemek ve Tomris'in anlatmaya kelime bulamadığım kıvrımlı dolu hatlara sahip vücuduydu.
Eve vardığımda kıvrımlı hatlarını belli eden kırmızı/bordo karışımı bir kısa şort ve üstü vardı, adeta üstüne yapışmıştı ve çok baştan çıkarıcıydı. O kadar özleşmişiz ki kapıdan oturma odasına zor geçtik. Biraz hoş beş sohbetten sonra fırına ıspanak böreği koyacağını söyledi olur dedim, hemen o ara hoş geldin sexine geçtik. 😁
Yeme içme sırasında Tomris ile forum ve ilişkiler hakkında güzel fikir alışverişlerinde bulunduk. Kendisi çok akıllı bir kadın ve yaptığı eylemlerin çok farkında biri. Evimin hanımı olsa ipleri ona bırakırdım. Dünyayı yönetir.
Ben yatak konusunda referanslarda şöyle yaptık, böyle yaptık, şöyle ters çevirdim gibi, yazabilen arkadaşlardan değilim, öyle bir edebi bilgim, kalemimde yok. Sex yaptık işte. Neyin detayına gireyim. 🤪
İkinci görüşmemizin Z raporu kısaca; yemek yedik, Netflix'de 2 film bitirdik, romantik bir akşam geçirdik, toplamda 6 birliktelik yaşadık. Güzel geçen anlar ve muhabbetler. Daha ne olsun. Yanından çok dolu bir şekilde ayrıldım.
İstanbul'dan bir Tomris geldi geçti, iyi ki geldi geçti, kendisini tanıdığım için çok mutluyum, karşılıklı güzel anılara sahip olduk. Tomrisle yaşadıklarımızı düşünürken bu gece hala gözüme uyku girmiyor. 🙇♂️
Bu hafta seni kapattım tosbik diyordu, bende seni kapattım güzel hatun.
İleri de bir gün Ankara topraklarında görüşmek üzere. 💕
Hoşça kal. 👩❤️👨
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet.
Son düzenleme: