Onaylı Referans tomris ile yine yeniden (sabah 6:00 operasyonu)

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
3,227
Selamlar öncelikle şunu yeniden belirtmek isterimki @tomris çok farklı. Muhabbetine abone oldum resmen.O kadar kafamız uyuşuyor ki gülmekten hiç birşey yapamıyoruz :) daha önce kendisi ile yine bir operasyon yapmıştık, artık geleneksel bir hal aldı bu operasyonlar. Yorum yazarken detay vermeye ihtiyaç duymuyorum her şey çok açık bir şekilde belli zaten. Her şey için çok çok teşekkür ediyorum, tekrardan görüşeceğiz.
Kalite ve zarafet= tomris 😉

Durum
Sosyal Coin
646
Kendisinin ist olduğunu gördüm fakat anadolumu avrupa yakasındamı bilmediğim için rahatsız etmek istemedim incall için. :unsure:

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: TOMRİS
Durum
Sosyal Coin
42,982
Selamlar öncelikle şunu yeniden belirtmek isterimki @tomris çok farklı. Muhabbetine abone oldum resmen.O kadar kafamız uyuşuyor ki gülmekten hiç birşey yapamıyoruz :) daha önce kendisi ile yine bir operasyon yapmıştık, artık geleneksel bir hal aldı bu operasyonlar. Yorum yazarken detay vermeye ihtiyaç duymuyorum her şey çok açık bir şekilde belli zaten. Her şey için çok çok teşekkür ediyorum, tekrardan görüşeceğiz.
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
Sen benim minnoşum🥰 teşekkür ederim yine keyifli yazın için ❤️ nice görüşmelerimize hayatım ❤️❤️❤️

Beğenenler:

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Referans yazısı için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864