Tomris ile bugün ikinci kez görüştüm. İlkinde de çok harika dakikalar geçirmiştik. Bu seferki de çok güzeldi. Çok sıcak samimi biri. Sevgilinle geçirdiğin vakitten farkı yok. Tam anlamıyla sevgili tadında yani. Kendisine kocaman teşekkür ediyorum.
Teşekkürler canımın içi her zaman çık gel ♥️ hemşeri hemşeriyi gurbette biliyorsun rhejkwks😂🙏🏻Tomris ile bugün ikinci kez görüştüm. İlkinde de çok harika dakikalar geçirmiştik. Bu seferki de çok güzeldi. Çok sıcak samimi biri. Sevgilinle geçirdiğin vakitten farkı yok. Tam anlamıyla sevgili tadında yani. Kendisine kocaman teşekkür ediyorum.
Paylaşım için teşekkürlerTomris ile bugün ikinci kez görüştüm. İlkinde de çok harika dakikalar geçirmiştik. Bu seferki de çok güzeldi. Çok sıcak samimi biri. Sevgilinle geçirdiğin vakitten farkı yok. Tam anlamıyla sevgili tadında yani. Kendisine kocaman teşekkür ediyorum.
Güzel paylaşım icin teşekkürlerTomris ile bugün ikinci kez görüştüm. İlkinde de çok harika dakikalar geçirmiştik. Bu seferki de çok güzeldi. Çok sıcak samimi biri. Sevgilinle geçirdiğin vakitten farkı yok. Tam anlamıyla sevgili tadında yani. Kendisine kocaman teşekkür ediyorum.