Onaylı Referans Tomris Hanımla Tanışmamız

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
408
Bugün foruma üye olduktan sonra gözüme çarpan ilk kendisi oldu. Kendimi tanıttıktan sonra kısa bir süre içinde bugün 2 saatlik randevuyu ayarladık. Karşılaması gayet güzel kıyafetlerleydi. Aksiyona gelince ise gayet güzeldi, kendisini hiç sakınmadı ve 2.ye zor gelen benim bile gayet kısa sürdü:) Not: Köpeği gerçekten çok tatlı.

Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
Bugün foruma üye olduktan sonra gözüme çarpan ilk kendisi oldu. Kendimi tanıttıktan sonra kısa bir süre içinde bugün 2 saatlik randevuyu ayarladık. Karşılaması gayet güzel kıyafetlerleydi. Aksiyona gelince ise gayet güzeldi, kendisini hiç sakınmadı ve 2.ye zor gelen benim bile gayet kısa sürdü:) Not: Köpeği gerçekten çok tatlı.
Lokum sultan teşekkür ediyor abisi 😂 çok teşekkürler kuzum Hersey için kendine iyi bak🥰❤️

Durum
Sosyal Coin
32,898
Güzel paylaşım icin teşekkürler

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: TOMRİS
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye