Onaylı Referans Tomris hanimla görüşmemiz

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
64
Geçen hafta güzeller güzeli tomris hanımla kendi yerinde tanışma fırsatı elde ettim. Forumda daha önceki şifremi kaybettiğim için yeni üyelik açtım o da ancak şimdi oldu. Kendisi dünyalar guzeli ve çok iyi birisi çok ilgili. İlerleyen günlerde bir daha görüşmek planım var

Durum
Sosyal Coin
6,435
Paylaşım ve Refeans İçin Teşekkürler Tomris Hanımefendi Her zaman Nezaket İnsandır @TOMRİS.🌹

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
Geçen hafta güzeller güzeli tomris hanımla kendi yerinde tanışma fırsatı elde ettim. Forumda daha önceki şifremi kaybettiğim için yeni üyelik açtım o da ancak şimdi oldu. Kendisi dünyalar guzeli ve çok iyi birisi çok ilgili. İlerleyen günlerde bir daha görüşmek planım var
Teşekkür ediyorum tatlım güzel yazın için 🥰🥰🥰 her zaman beklerim sevgiler 😍😍 ayrıca güzel bakan güzel görür 😍😍😍🙏

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
16,649
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye