Onaylı Referans Tomris airlines ile ikinci uçuş deneyimi

• Konbuyu başlatan Zach
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25
Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
2,008
Bugün @TOMRİS airlines ile ikinci uçuş deneyimimi yaşadım, yine harika saatler geçirdik, fiziğini anlatmama gerek yok zaten herşey ortada, yüzü de en az fiziği kadar güzel, sohbeti çok iyi ve partnerini memnun etmek için elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Ne istediğinizi biliyorsanız onu Tomriste fazlasıyla bulacaksınız, bir kere giderseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız zaten 😄 herşey için çok teşekkür ediyorum Tomris😘

Durum
Sosyal Coin
22,799
Bugün @TOMRİS airlines ile ikinci uçuş deneyimimi yaşadım, yine harika saatler geçirdik, fiziğini anlatmama gerek yok zaten herşey ortada, yüzü de en az fiziği kadar güzel, sohbeti çok iyi ve partnerini memnun etmek için elinden geleni fazlasıyla yapıyor. Ne istediğinizi biliyorsanız onu Tomriste fazlasıyla bulacaksınız, bir kere giderseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız zaten 😄 herşey için çok teşekkür ediyorum Tomris😘
Referans İçin teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
Minnoşummm teşekkür ederim keyifli yazın için çok öpüyorum ♥️😍🔥🙏🏻🙏🏻 benim içinde keyifti yaptığımız bütün aktiviteler nice sevişmelerimize 😍🙏🏻

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye