Şu an bu satırları Vasimin'e yakın olan bir parkta yazıyorum. Kıymetli arkadaşım Taksici abimi beklerken boş durmayayım; Ankara'nın incisi Vasimin'e referans yazayım dedim. Yoğun ve stresli bir iş çıkışı içimde engel olunmaz bir görüşme yapma arzusu peyda oldu. Ne zamandır hayalini kurduğum fotoğraflarını ilk gördüğümde "insan bu kadar güzel olmamalı " dediğim Vasimin hanımdan randevu talebinde bulundum. Sağolsun beni kırmayıp görüşme isteğimi kabul buyurdular. İçim içime sığmıyordu. Bir Tanrıça ile buluşacaktım. O kadar heyecanlı idim ki konumu bilmiyorum diye kıymetli Taksici dostumu çağırıp ilgili konuma ışık hızında vardım. Yine görgüsüzlük edip erken geldiğimi Vasimin hanım içinde uygunsa erkenden görüşme isteğimi zat-ı alilerine arz eyledim. Kendileri yine bir İstanbul hanımefendisi nezaketiyle isteğime olumlu geri bildirim de bulundu.
Kapı zili çalındı. Heyecan katsayısı doruğa ulaştı. Ve beklenen an gelmişti. Peri masalında dahi bu kadar güzel bir güzellik olamazdı. İlk tepkim " fotoğraflarınızdan daha güzelsiniz hanımefendi" olmuştu. Güzellik sadece yüzünden ibaret değildi; Vasimin iç alemine de yansımıştı güzelliği. Diğer pembişler darılmasın. Çok güzel görüşmelerim oldu ama hiç biri İncilay ve Vasimin kadar beni büyulememiştir. Bu arada kıymetli dostum Taksici abim geldi. Satırlarıma son verirken ne kadar teşekkür etsem az olacak ama ben yine de Vasimin hanıma teşekkür ederek bir referansıma daha noktayı koyuyorum. Sağlıcakla kalın. 😉🖐️
Kapı zili çalındı. Heyecan katsayısı doruğa ulaştı. Ve beklenen an gelmişti. Peri masalında dahi bu kadar güzel bir güzellik olamazdı. İlk tepkim " fotoğraflarınızdan daha güzelsiniz hanımefendi" olmuştu. Güzellik sadece yüzünden ibaret değildi; Vasimin iç alemine de yansımıştı güzelliği. Diğer pembişler darılmasın. Çok güzel görüşmelerim oldu ama hiç biri İncilay ve Vasimin kadar beni büyulememiştir. Bu arada kıymetli dostum Taksici abim geldi. Satırlarıma son verirken ne kadar teşekkür etsem az olacak ama ben yine de Vasimin hanıma teşekkür ederek bir referansıma daha noktayı koyuyorum. Sağlıcakla kalın. 😉🖐️