Onaylı Referans The Kadın

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
342
Ben yaşadığımı anlatan biri değilim. Sevgili ebru gerçekten kişiliği olan ve karşısındaki insana nasıl davranması gerektiğini bilen bir kadın . Sex konusunda söylemek istediğim tek şey kadın doyumsuzzzzzzzzz . Ebru ile duş almayan çok şey kaçırmış demektir. Neşesinden bahsetmiyorum oda size süpriz olsun ❤ . Sen her zaman özelsin güzel kadın 🌹

Durum
Sosyal Coin
20,687
Tanıtım Konusu Referansları
Ben yaşadığımı anlatan biri değilim. Sevgili ebru gerçekten kişiliği olan ve karşısındaki insana nasıl davranması gerektiğini bilen bir kadın . Sex konusunda söylemek istediğim tek şey kadın doyumsuzzzzzzzzz . Ebru ile duş almayan çok şey kaçırmış demektir. Neşesinden bahsetmiyorum oda size süpriz olsun ❤ . Sen her zaman özelsin güzel kadın 🌹
Dujjj başkaa napim seviyorum 😁 cansin teşekkür ederim bebis 😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Murat kevin
Durum
Sosyal Coin
24,648
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye