Banu Hanım İstanbula yolum düşünce müdavimi olduğum her gittiğimde görüştüğüm tatlı kadın. Kendisi ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız harika kadın. Benim kim olduğumu merak eder şimdi Elbistandan deyince hatırlayacaktır mutlaka kendisi beni
Paylaşım için teşekkürlerBanu Hanım İstanbula yolum düşünce müdavimi olduğum her gittiğimde görüştüğüm tatlı kadın. Kendisi ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız harika kadın. Benim kim olduğumu merak eder şimdi Elbistandan deyince hatırlayacaktır mutlaka kendisi beni
Güzel paylaşım icin teşekkürlerBanu Hanım İstanbula yolum düşünce müdavimi olduğum her gittiğimde görüştüğüm tatlı kadın. Kendisi ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız harika kadın. Benim kim olduğumu merak eder şimdi Elbistandan deyince hatırlayacaktır mutlaka kendisi beni
paylaşım için teşekkürlerBanu Hanım İstanbula yolum düşünce müdavimi olduğum her gittiğimde görüştüğüm tatlı kadın. Kendisi ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız harika kadın. Benim kim olduğumu merak eder şimdi Elbistandan deyince hatırlayacaktır mutlaka kendisi beni
Her zaman beklerim cnm💋Banu Hanım İstanbula yolum düşünce müdavimi olduğum her gittiğimde görüştüğüm tatlı kadın. Kendisi ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız harika kadın. Benim kim olduğumu merak eder şimdi Elbistandan deyince hatırlayacaktır mutlaka kendisi beni
Referans için teşekkürler.Banu Hanım İstanbula yolum düşünce müdavimi olduğum her gittiğimde görüştüğüm tatlı kadın. Kendisi ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız harika kadın. Benim kim olduğumu merak eder şimdi Elbistandan deyince hatırlayacaktır mutlaka kendisi beni