Onaylı Referans Teninde huzuru hissetmek

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
779
Değerli Sosyal Forum Ailesi,

2023ü uğurladığımız bu günlerde bu gece Tatar güzeli @SABİNA ile yaptığım görüsmemi anlatacağım.
Kendisi ile 1 gün önceden iletişime geçtim. Sağolsun bana hızlı dönüş sağladı. Bugün gün içerisinde görüşme saati konusunda kısa bir problem yaşasak da beni kırmayarak gecelik program teklifimi kabul etti.
Hem kendisinin hem de benim temas bağımlısı insan olmamız çabuk kaynaşmamızı sağladı.
Üzerimdeki morluklardan anlaşılıyor (ben istedim ama) 🥰
Kendi yerinde gecelik pogram yaptık.
O beyaz teni ve harika kokusu hala üzerimde iken bu satırları yazıyorum.
İnanın bana kendisini koklamaktan kendimi alamadım. O beyaz tenini öpmeye de doyamadım
Kendisi ile görüşmemden memnun kaldım.

Bana bu fırsatı sağlayan öncelikle @SABİNA ya en içten sevgilerimle teşekkür ediyorum.
Umarım daha sonra yolumuz bir daha birleşir.
Ben kendisi ile görüşmemden keyif aldım.
Umarım o da keyif almıştır.
Sonrasında bize bu imkanı sağlayan Sosyal Forum Platformuna teşekkür ediyorum.

Tekrar görüşmek dileğiyle.

🥰(y)

Durum
Sosyal Coin
10,473
Tanıtım Konusu Referansları
Değerli Sosyal Forum Ailesi,

2023ü uğurladığımız bu günlerde bu gece Tatar güzeli @SABİNA ile yaptığım görüsmemi anlatacağım.
Kendisi ile 1 gün önceden iletişime geçtim. Sağolsun bana hızlı dönüş sağladı. Bugün gün içerisinde görüşme saati konusunda kısa bir problem yaşasak da beni kırmayarak gecelik program teklifimi kabul etti.
Hem kendisinin hem de benim temas bağımlısı insan olmamız çabuk kaynaşmamızı sağladı.
Üzerimdeki morluklardan anlaşılıyor (ben istedim ama) 🥰
Kendi yerinde gecelik pogram yaptık.
O beyaz teni ve harika kokusu hala üzerimde iken bu satırları yazıyorum.
İnanın bana kendisini koklamaktan kendimi alamadım. O beyaz tenini öpmeye de doyamadım
Kendisi ile görüşmemden memnun kaldım.

Bana bu fırsatı sağlayan öncelikle @SABİNA ya en içten sevgilerimle teşekkür ediyorum.
Umarım daha sonra yolumuz bir daha birleşir.
Ben kendisi ile görüşmemden keyif aldım.
Umarım o da keyif almıştır.
Sonrasında bize bu imkanı sağlayan Sosyal Forum Platformuna teşekkür ediyorum.

Tekrar görüşmek dileğiyle.

🥰(y)
Canımsın canım şimdiden 2024 yılınız kutlu olsun nice mutlu yıllara dileğiyle hoşçakalın öptüm seni yakışıklım,,:))))
Canım da canım benim çok teşekkür ederim referans için ama sende çok tatlısın yene tekrar en kısa zamanda Beklerim tatlış:)))

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: bluebeader, Deadpool ve joker67
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye