Onaylı Referans Tekrar Ziyaret Etmek İstediğim Güzel Kadın

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
282,746
Forum sayesinde böylesine güzel bir kadın ile tanıştığım için çok mutluyum. Harika saatler geçirdik. Çok teşekkür ederim kendisine, tekrar görüşmek için can atıyorum. @NEVA

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: NEVA
Durum
Sosyal Coin
8,990
Kusura bakmayın bize hiç birşey katmıyor yazdıklarınız. Herhalde adminlere, siteye teşekkür için yazılmış.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: can_uk_man
Durum
Sosyal Coin
15,689
Tanıtım Konusu Referansları
Forum sayesinde böylesine güzel bir kadın ile tanıştığım için çok mutluyum. Harika saatler geçirdik. Çok teşekkür ederim kendisine, tekrar görüşmek için can atıyorum. @NEVA
Çok Teşekkür Ederim Evet bu Hafta sonu İçin Tekrar Görüşmek İstemiştin Teyit Amaçlı Whapsaptan Yazarmısın 😊 Bu Arada Seni Tanımak Güzeldi Görüşmek Dileğiyle🌹

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,990
Size Bişey Katmamasının Benim İçin Hiç Bir Önemi Yok ben Forumda Çok Güzel Düzgün İnsanlar Tanıdım Herşeyden Önce Saygı Nezaket Önemlidir. Kişinin Karşıdaki İnsana Saygısı Yok İse Kendisine Hiç Bir Şekilde Saygısı Yoktur. Admin @Deadpool bu nick'i @sandman Sayfamdan engellermisin
@NEVA Hanım biraz agresif yaklaşmışsınız, sanırım ters bir anınızda denk geldi.Unutmayin bu referanslar ile aklımızda size karşı fikir oluşturuyoruz. Eğer referans size dair birşey oluşturmuyorsa zihnimizde amacına ulaşmıyor demek değil midir? Engelleyip engellememek size kalmış tabi ki.Ayrica genel anlamda forum insanlar fikirlerini paylaşsın diyedir. Bende fikrimi paylaşırken kimseye saygısızlık etmiş olduğumu düşünmüyorum. Sevgiyle kalın.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool
Durum
Sosyal Coin
15,689
Merkür Retrosu Sanırım Benide etkiledi😊 normalde agrasif biri değilim 😉 Bu arada Referans yazacak olan herkese belirtiyorum yatak konusu detaya dökülmesin yatak konusuyla ilgili yazılar yazılmasından pek hoşlanmıyorum sizin için bu yazılanlar size bişey katmamış anlamsız ve önemsiz gelebilir ama iki kişinin özeli orada kalması benim için önemli. Ve bunu Dikkate Alarak bu şekilde Referans yazan herkese Teşekkür ediyorum. SAYGILAR. @sandman

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Beğen

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Size Bişey Katmamasının Benim İçin Hiç Bir Önemi Yok ben Forumda Çok Güzel Düzgün İnsanlar Tanıdım Herşeyden Önce Saygı Nezaket Önemlidir. Kişinin Karşıdaki İnsana Saygısı Yok İse Kendisine Hiç Bir Şekilde Saygısı Yoktur. Admin @Deadpool bu nick'i @sandman Sayfamdan engellermisin
Adam haklı :) Yani referansta sizinle tanışmak isteyen merak edenlere yönelik bir açıklama bir detay yok, en basiti kendisi ne bekliyordu ne yaşadı onu anlatsa o da yeterliydi, bu referansların manası sizinle görüşmek isteyenlere bir şeyler katması.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: NEVA
Durum
Sosyal Coin
15,689
Adam haklı :) Yani referansta sizinle tanışmak isteyen merak edenlere yönelik bir açıklama bir detay yok, en basiti kendisi ne bekliyordu ne yaşadı onu anlatsa o da yeterliydi, bu referansların manası sizinle görüşmek isteyenlere bir şeyler katması.
Evet Doğru adminim 😊 bunu bu şekilde net belirtmemiş bende ondan eleştirdim sandman beyi... Partnerlere Detaya çok girmeyin abartıyı çok sevmiyorum dediğimden üstü fazlasıyla kapalı Referans yazmış 😊

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Haha
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye