Forum sayesinde böylesine güzel bir kadın ile tanıştığım için çok mutluyum. Harika saatler geçirdik. Çok teşekkür ederim kendisine, tekrar görüşmek için can atıyorum. @NEVA
Referans için teşekkürlerForum sayesinde böylesine güzel bir kadın ile tanıştığım için çok mutluyum. Harika saatler geçirdik. Çok teşekkür ederim kendisine, tekrar görüşmek için can atıyorum. @NEVA
Güzel referans için teşekkürlerForum sayesinde böylesine güzel bir kadın ile tanıştığım için çok mutluyum. Harika saatler geçirdik. Çok teşekkür ederim kendisine, tekrar görüşmek için can atıyorum. @NEVA
Çok Teşekkür Ederim Evet bu Hafta sonu İçin Tekrar Görüşmek İstemiştin Teyit Amaçlı Whapsaptan Yazarmısın 😊 Bu Arada Seni Tanımak Güzeldi Görüşmek Dileğiyle🌹Forum sayesinde böylesine güzel bir kadın ile tanıştığım için çok mutluyum. Harika saatler geçirdik. Çok teşekkür ederim kendisine, tekrar görüşmek için can atıyorum. @NEVA
@NEVA Hanım biraz agresif yaklaşmışsınız, sanırım ters bir anınızda denk geldi.Unutmayin bu referanslar ile aklımızda size karşı fikir oluşturuyoruz. Eğer referans size dair birşey oluşturmuyorsa zihnimizde amacına ulaşmıyor demek değil midir? Engelleyip engellememek size kalmış tabi ki.Ayrica genel anlamda forum insanlar fikirlerini paylaşsın diyedir. Bende fikrimi paylaşırken kimseye saygısızlık etmiş olduğumu düşünmüyorum. Sevgiyle kalın.
Adam haklı Yani referansta sizinle tanışmak isteyen merak edenlere yönelik bir açıklama bir detay yok, en basiti kendisi ne bekliyordu ne yaşadı onu anlatsa o da yeterliydi, bu referansların manası sizinle görüşmek isteyenlere bir şeyler katması.
Evet Doğru adminim 😊 bunu bu şekilde net belirtmemiş bende ondan eleştirdim sandman beyi... Partnerlere Detaya çok girmeyin abartıyı çok sevmiyorum dediğimden üstü fazlasıyla kapalı Referans yazmış 😊Adam haklı Yani referansta sizinle tanışmak isteyen merak edenlere yönelik bir açıklama bir detay yok, en basiti kendisi ne bekliyordu ne yaşadı onu anlatsa o da yeterliydi, bu referansların manası sizinle görüşmek isteyenlere bir şeyler katması.