Arayı bu sefer fazla açmadan @Bahar ile görüşme yapmak için yazdım kendisine ve sağolsun sıkışık programı içinde uygun bir vakit ayarladı Tam sözleştiğimiz saatte kapısındaydım ve kapının arkasında üzerinde, hani giymese de olurmuş diyebileceğimiz seksi bir kıyafetle karşıladı beni. Sarılıp öpüştükten sonra, içeceklerimiz eşliğinde gıybet-muhabbet odasına geçtik. Tabii vaktin dar olması nedeniyle çok da muhabbete saramadan ılık bir duş alıp yatak odasına geçtik. Üzerindeki kıyafeti birlikte çıkarıp, ayakta ateşli bir ön sevişmeyi takiben, beni yatağa attığı gibi, kendine has oralına başlayarak sağlam bir şekilde çıldırttı @Bahar Bitmeyen oralı bir şekilde bitirip önce biçimli memmelerinin tadını çıkardığım cow girl, arkasından da giderek hızlanarak finale ulaştığımız doggy sonrası nefes nefese kalmıştık bile 🥵
Kısa bir duş sonrası yine biraz muhabbet derken, bari buraya kadar gelmişken forum için foto çekelim dedik ve ikimizin de beğendiği aşağıdaki foto ortaya çıktı
Tabii bu pozisyonda yakalamışken, ara vermeden ikinci seansa başladık Yine oralla beni kıvama getirdi ve kaşık pozisyonu ile başladığımız seansı yine aynalar eşliğinde icra edilen bir bacak omza ile bitirdik. Bu arada başlıktaki @Bahar ünlü bitmeyen çamaşır makinesi, bu sefer beni yenemedi ve ikinci seansın sonlarında sesini kesip durdu
Neyse, kısıtlı da olsa güzel bir vakit geçirdik, bir dahaki sefere kadar yukarıdaki seksi fotoyla idare edeceğiz artık
Kısa bir duş sonrası yine biraz muhabbet derken, bari buraya kadar gelmişken forum için foto çekelim dedik ve ikimizin de beğendiği aşağıdaki foto ortaya çıktı
Tabii bu pozisyonda yakalamışken, ara vermeden ikinci seansa başladık Yine oralla beni kıvama getirdi ve kaşık pozisyonu ile başladığımız seansı yine aynalar eşliğinde icra edilen bir bacak omza ile bitirdik. Bu arada başlıktaki @Bahar ünlü bitmeyen çamaşır makinesi, bu sefer beni yenemedi ve ikinci seansın sonlarında sesini kesip durdu
Neyse, kısıtlı da olsa güzel bir vakit geçirdik, bir dahaki sefere kadar yukarıdaki seksi fotoyla idare edeceğiz artık
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: