Onaylı Referans Tek kelime ile kadın

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
3,795
Herkese merhabalar, ben de Cansel Hanım ile ilgili birşeyler yazmak istedim.

Öncelikle çok önceden beri kendisiyle tanışıyoruz. Çok sayıda görüşmemiz oldu. Hepsi tek seanslık görüşmelerdi. Hepsi ayrı ayrı deneyimler ve güzel anılardı. Pandemi döneminden beride kendisiyle görüşmüyorum. Yine görüşmek isterim tabi.

Karşılaması, ilgisi, samimiyeti, duruşu tek kelime ile kadın. Tanrı kadını yarattı diyebiliriz.

Umarım yakın zamanda tekrar misafirin olurum. Seviliyorsun

Durum
Sosyal Coin
50,183
Tanıtım Konusu Referansları

Öncelikle çok önceden beri kendisiyle tanışıyoruz. Çok sayıda görüşmemiz oldu. Hepsi tek seanslık görüşmelerdi. Hepsi ayrı ayrı deneyimler ve güzel anılardı. Pandemi döneminden beride kendisiyle görüşmüyorum. Yine görüşmek isterim tabi.

Karşılaması, ilgisi, samimiyeti, duruşu tek kelime ile kadın. Tanrı kadını yarattı diyebiliriz.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum 🙏🙏uzun zaman olmuş çıkaramadım sizi kusura bakmayın kendinizi hatirlamak amaçlı watsaptan yazarmısınız rica etsem 🙏🙏🥰🥰sizi ancak öyle hatırlayabilirim🙏
Umarım en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle diyorum yazmanızı bekliyorum güzel yorumunuz için tekrardan teşekkürler iyi geceler 🤗🤗

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool ve katalan10
Durum
Sosyal Coin
42,982

Referans için teşekkürler

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye