Onaylı Referans Tatar Güzeliyle 2 kez görüşme

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
4,170
Sabina Hanımı ile ikinci kez görüşmemiz gerçekleştirdim. Evi konum olarak merkezi ve otopark sorunu yok. Gerçek bir misafirper ve cana yakın birisi,ikramlar için kendisine teşekkür ederim. Yatak odası ayrıntıları ben de kalsın ama mükemmel bir partner emin olabilirsiniz. Kendisine bu mükemmel günü yaşattığı için teşekkür ederim En kısa sürede goeuşmek üzere hoşçakal Sabinam

Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
282,746
Sabina Hanımı ile ikinci kez görüşmemiz gerçekleştirdim. Evi konum olarak merkezi ve otopark sorunu yok. Gerçek bir misafirperver ve cana yakın birisi,ikramlar için teşekkür kendisine teşekkür ederim. Yatak odası ayrıntıları ben de kalsın ama mükemmel bir partner emin olabilirsiniz. Kendisine bu mükemmel günü yaşattığı için teşekkür ederim En kısa sürede goeuşmek üzere hoşçakal Sabinam

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SABİNA
Durum
Sosyal Coin
20,341
Sabina Hanımı ile ikinci kez görüşmemiz gerçekleştirdim. Evi konum olarak merkezi ve otopark sorunu yok. Gerçek bir misafirper ve cana yakın birisi,ikramlar için kendisine teşekkür ederim. Yatak odası ayrıntıları ben de kalsın ama mükemmel bir partner emin olabilirsiniz. Kendisine bu mükemmel günü yaşattığı için teşekkür ederim En kısa sürede goeuşmek üzere hoşçakal Sabinam
Paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SABİNA
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye